ÄÄÄHHH

Allt annat än, TACK SÅ INIHELVETES MYCKET, TRE KRONOR, FÖR ETT INIHELVETES ALLDELES ALLDELES UNDERBART OS-GULD är överflödigt skrivande!
Och till alla som orkade blogga om väskor eller annat skit under matchens gång säger jag bara, FUCK YOU och skaffa er ett liv!

JAG ÄLSKAR TRE KRONOR!!!!!

TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK

Om ca. nio timmar ska jag vara lärare, gissa vad jag ska säga till eleverna?!

Dagens

Nu börjar det dra ihop sig. Två timmar och trettiofem minuter till nedsläpp. Nervigt faktiskt. Tänk att få hamna i OS-final!!!

Dagens lista sålänge.

Äter: Sesamknäckebröd utan smör. Snart även en banan.
Dricker: Grönt te med citrus, honung och ginseng.
Lyssnar på:
Datorns surrande. Mitt eget snörvlande. Tangentbordssmatter.
Ska göra: BLI FRISK! Sortera tvätt. Göra mig i ordning. Ta bussen till OLearys. Dricka vin. Heja på Tre kronor!!
Läser: Dessa frågor samt mina svar, som vanligt.
Är:
Förkyld. Nervös och förväntansfull inför matchen.
Vill:
Må skitbra! Att Tre kronor går till FINAL!
Humör: Ganska ok trots allt faktiskt. Har ju bestämt mig för att inte låta asförkylningen vinna.
Har på mig:
Hm, typ vinröda träningsbyxor. Marinblå lammullströja. Turkosa strumpor. Blåa Ikea morgonskor. Detta ska dock snart bytas till förmån för mörka Acne. Antagligen vit tunika/blus. Grå kostymväst. Några armband. Svarta höga mormorskängor.
Dagens ord: TRE KRONOR!!!

Psykologi på hög nivå

Screw förkylningen! Jag tänker se matchen på OLearys! Jag kan oxå jävlas, kropphelvete! Men i slutändan är det iofs jag som lider mest. Hmm, intressant resonemang förresten, jag separerade just mitt JAG från min KROPP. Vad säger du om det, Freud? Är det jag eller min kropp som mår dåligt egentligen?

Pust och stön

Hittade denna hos, NINDI (ja, nu får någon gärna förklara för mig hur man direktlänkar till någon utan att behöva skriva hela adressen, alltså att länken bara blir namnet, que pasa?)

Hmm, detta kräver faktiskt tankearbete och självrannsakan.

ÄR: Mamma. Varmhjärtad. Social. Grov i munnen. Egoistisk. Disträ. Rastlös. Älskvärd. Motsägelsefull.
GER INTRYCK AV ATT VARA: Självsäker. Extrovert. Ickeurtypen för en mamma. Snäll. Vimsig.
KAN: Tycka en massa. Dagdrömma. "Läsa människor".
BLIR GLAD AV: Familj. Vänner. Kärlek. Sol. Uteserveringar på sommaren. Musik. Fest. Shopping. Resor. Samt en massa annat såklart. Skulle ju kunna fylla en sida om allt som gör mig glad.
HAR: Egentligen allt vad jag behöver men mycket vill ju alltid ha mer....
VILL HA: Se ovan.
SKULLE VILJA: Vara ekonomiskt oberoende. Vara klar med min utbildning. Just nu vara frisk. Förresten så vill jag att jag själv och alla jag bryr mig om skulle få leva resten av sina liv sjukdomsfria!
TYCKER OM ATT: Ge och få kärlek. Få bekräftelse. Att lyssna på bra musik tillsammans med några flaskor gott rött vin. Vara tillsammans med dem jag älskar och tycker om. Träffa nya intressanta människor.
HAR ETT BRINNANDE INTRESSE FÖR: Musik. Mode. Litteratur (både fack-, skön- och medielitteratur)
BRYR MIG OM: Min familj och andra nära och kära. Rättvisa.
TRIVS MED: Att vara tillsammans med nära och kära. Mina böcker.(som jag jobbar på att ständigt utöka) Min musik.(som jag oxå jobbar på att ständigt utöka) Min garderob (som är det jag jobbar allra hårdast med att ständigt utöka) Festkvällar. Lugna hemmakvällar framför tv:n med mycket godis på bordet. I vissa fall ensamhet. Och så mycket mycket mer förstås.
KÄNNER OBEHAG INFÖR: Trånga utrymmen. Spindlar och andra småkryp, flygande som gående. Havsdjup. Det alltmer ökande våldet i vårt samhälle och med det sonens uppväxt i Malmö. I vissa fall ålderdom.
PLANERAR ATT: Åh vad svårt! Har ingen hundraprocentig långsiktig planering förutom att ta examen. Kortsiktig planering är iaf att BLI FRISK!
BOR I: Ribersborg i Malmö.
SKULLE VILJA BO I: Många olika ställen, en stor vacker lägenhet med havsutsikt. Ett stort hus/en gård på landet, en fet etagelägenhet mitt i Rom, eller i någon annan rolig storstad.
KLÄR MIG GÄRNA I:  Märkesjeans (ja, jag erkänner, jag är petig när det gäller jeans, tyvärr) i alla dess former. Romantiska blusar/topar. Kavajer. T-shirts. Linnen. Bohochict. Damigt/tantigt. Rockigt. Ja, således en salig blandning. Basen i min garderob är iaf märkesjeans och second hand.
ÄTER GÄRNA: Enbart vegetariskt. Massor av godis, framförallt choklad. Ja, egentligen så onyttig mat som möjligt. Fast det går ju tyvärr inte alltid.
DRICKER GÄRNA: Latte. Coca/coca-light. Rött vin.
TRÄNAR: Gym och jogging.
TITTAR OFTA PÅ: TV och Internet.
LYSSNAR OFTA PÅ: Musik, som jag överhuvudtaget inte ens tänker försöka kategorisera eller börja räkna upp.
LÄSER: Elva minuter av Paulo Coelho.
PRENUMERERAR PÅ: Tusentals nyhetsbrev på nätet men inget som kommer i den riktiga brevlådan.

En odysse över alltings helvete

Vem fan är det som har något emot mig och beställt alla veckors jävelskapsvecka till mig?

Jag blir så jävla uppgiven och uppriktigt ledsen! Har varit ledig hela veckan och hade roliga planer för den och vad händer, jo den ena planen efter den andra går åt fucking helvete!
Inte ens frisk kan man få lov att vara. Har fan varit förkyld sedan i måndags och inte fan i helvete blir det bättre, nä tvärtom, för varje morgon jag vaknar har jag mer och mer snor i hela jävla huvudet, mer ont i hela jävla halsen och mer ont i hela jävla huvudet än dagen innan.

Skulle inte jag kunna förtjäna att iaf få må bra när jag är ledig? Nä för i helvete då ska vi se till att jag bara kan gå inom dessa jävla väggar och gnälla och förpesta för mig själv och omgivningen!

Jag är så jävla inihelvetes förbannad att jag fan skulle kunna sparka in väggen till hitlerissagrannen.
Dessutom håller jag på att tvätta, vilket suger ut de få krafter jag har kvar i min jävla kroppjävel.

Vi skulle för fan sitta på OLearys i eftermiddag och dricka vin och se på Tre Kronor, inte ens det kan livet ställa upp på. Vad fan har jag gjort för fel?
Jävla PISSLIV!

Bambi på hal is

Alltså FAAAN! Jag är så jävla missnöjd med min tillvaro just nu. Deppigheten bara sköljde över mig nyss. Tittade ut och det var nästan vårljus, sådant där karakteristiskt vårljus du vet...eller? Ja, iaf sådant som gör att det ska spritta i kroppen av förväntan på vad som komma skall, man ska ha energi för 5 stycken elitmaratonlöpare, man ska vara kärnfrisk, snygg, smal och ha en komplett vårgarderob. Man ska ha tjugotusen vänninor att fika med dagarna i ända och man ska vara jätteambitiös och framgångsrik i jobbet eller studierna...helt jävla enkelt, man ska vara så inihelvetes jävla drygnöjd med sitt jävla liv som det bara går att vara i en perfekt jävla värld!

Sambon ringde nyss och sa ordagrant att, "det fan inte är vår ute iaf" och det känns ju bra :)

Jag önskar så att jag hade varit en människa som var lite företagssam på förhand. Jag skjuter verkligen allt framför mig tills det inte finns någon tid att laborera med. Oftast blir det som ska göras dock bra i slutändan, i mitt fall då nästan uteslutande studiegrejer, men framkallar samtidigt ångest och otrevligheter under den olaborerbara tiden som medges. Dessutom är det ju inte bara jag som drabbas, omgivningen får ju många gånger stå ut med en surkärring utan dess like och detta ska omgivningen egentligen inte behöva stå ut med!
Min ångest beror i nuläget då mycket på att jag har lektioner att planera till nästa vecka, men som jag inte orkar ta tag i nu och därför växer ångesten varje gång jag tänker på det. Så den där framgången i jobb eller i studier känns inte så nära just nu.

Men vet du! Nu jävlar ska jag gå in och duscha, det var ett tag sedan i förkylningsdimman. Efter det ska jag gå och handla lite mat och mataktigheter (nyttigt!), behövs fyllas på i förråden här. Efter det känner jag mig förhoppningsvis lite mer meningsfull och kan KANSKE fundera lite över lektionerna...KANSKE.

Sänder en tanke till sambons systers pojkväns mamma och hela familjen och förbannar mig själv över att jag sitter här och tycker synd om mig själv när tillvaron för folk omkring mig håller på att rämna.

Nu kom posten, PÅÅSST!

justfuckinggoogleit

Önskar att jag hade fått en elektronisk fråga så att jag hade kunnat svara med denna länk,

http://www.justfuckinggoogleit.com/

Nu fick jag dock inte det så den får helt apropå läggas här i stället.
Rolig är den ju fortfarande, är jag helt jävla sen oxå eller?

Jagr

Åh herregud, mens och nikotinabstinens är helvetets kombination av tortyr. Jag är numera officiellt en hetsätare och har nyss svalt det sista av julen, en jävla massa pepparkakor, vissa med ost och vissa utan samt sonens ganska stora chokladtomte som han hade sparat i kylen. Ska dock köpa ett digestivechoklad till honom i stället. Tror faktiskt att han tycker det är bättre (hoppas det iaf)
Har dessutom inte tränat på hela veckan e-som jag varit/är förkyld som fan. Detta beror ju nog iofs på mina två joggingrundor i lördags och söndags så lite motion har det ju iaf blivit på sistone.
Men jag börjar bli allvarligt oroad över mina matvanor, d.v.s socker och övriga kolhydrater och så fet mat som möjligt. Hur fan ska jag bryta mönstret? Sluta få mens och börja röka, snusa och tugga nikotintuggummi igen, is that it?

Iaf, idag fick vi beskåda en riktig hockeymatch! Tack som fan, TRE KRONOR!
Dessutom åkte Kanada ut och Ryssland är vidare!
Väntar nu på att få se vem som blir Kronornas motståndare på fredag men just nu ser det väl ut som om det blir Tjeckien.
Spelar iofs inte någon roll vem det blir, VI TAR DEM ANYWAY! Väl?

Vilken OS-dag det varit idag, Två Guld och ett Brons! Fan va bra vi är!

Mindre roliga nyheter, No Nueva Stockholmo tyvärr. Sambons systers pojkväns mamma är allvarligt sjuk och har nu blvit sämre, vilket gör att ett besök hos dem känns högst opassande just nu. Jävligt trist och jävligt irriterande då våra tågbiljetter inte går att avboka så 2300 kronor till SJ för NOTHING!
Men det viktiga är ju faktiskt att mamman blir bättre och då är världsliga ting sekundära.

Angående dagens lista, fick tvättat BH:ar och blus, vilket nu i efterhand inte var så nödvändigt. Skrev lite lektionsplanering om nordens geografi. Packa hann jag inte börja göra tack och lov, för fan vad jobbigt det hade varit att packa upp allting igen. Dessutom hade jag retat mig på att jag behövt lägga ner enorm tankemöda och vånda på att ångestfyllt välja ut vilka kläder som skulle tagits med. Nu slapp jag iaf det!
Sen kommer jag inte ihåg vad som mer stod på listan och orkar inte tänka efter.
Ska snart gå och lägga mig och fortsätta läsa Paulo Coelhos, Elva minuter. Mycket bra som allt annat med honom! Läste, Veronika bestämmer sig för att dö förra veckan och den sade mycket om livet, hur man bör uppfatta livet och hur man bör leva livet samt hur man bör se på sin omgivning. Paulo Coelho bär på så mycket visdom att man undrar hur den får plats i honom.

Det blir Tjeckien mot Tre kronor på fredag! Då jävlar ska jag heja, dricka vin och vara frisk som fan!

Antifeminist javisst, eller?

http://www.antifeminist.nu/

HALLÅ, här tror jag att lösningen på flertalet av dagens problem finns!

Det lilla jag har läst på sidan är helt överensstämmande med min filosofi om kvinnor, män, genusdebatt, politik o.s.v. men jag har ännu inte satt mig in tillräckligt för att helt skriva under, men det lutar åt att ett medlemsskap kommer till stånd inom det snaraste.


Inledningen av Antifeministiska samfundets manifest,
 

ANTIFEMINISTISKA SAMFUNDET är som organisation emot feminismen såsom den utvecklats i Sverige och i många andra länder. Vi reagerar mot dess alltför stora inflytande i förhållande till antalet anhängare i det svenska samhället. Det finns ingen demokratisk legitimitet att upphöja feminismen till statsideologi i jämställdhet. Feminismen som sådan har polariserat förhållandet mellan kvinnor och män. Klimatet mellan könen har generellt försämrats och därmed har också könsrelaterade problem och kriminalitet ökat.

Feminismen har tagit sig och fått rätten att tala i alla kvinnors sak, ja även i alla mäns sak. Vi avfärdar feminismen som den enda accepterade talesmannen/kvinnan för folket i könsfrågor. Vi motsätter oss deras könssegregerade idéer om bland annat förtryck, normer och jämställdhet. Vi protesterar mot deras förenklade analyser med tillrättalagda slutsatser, allt som oftast grundade på grova generaliseringar eller feltolkningar, och ibland bevisligen på rena lögner.

Vi förkastar feminismens manssyn, välvilligt förmedlad genom media och politiker, där den svenske mannen som kön ofta stämplas som förtryckande, privilegierad, oduglig och/eller kriminell. Vanliga svenska män och deras synpunkter i frågan har därmed ignorerats eller avfärdats. Vi förkastar också feminismens syn på kvinnor som offer för omständigheter och att kvinnor skulle vara oförmögna att tänka själva och fatta egna beslut.
Dessutom motsätter vi oss feminismens föraktfulla syn på den traditionella kvinnligheten.

Verklig jämställdhet måste handla om båda könen och deras åsikter, vid varje tillfälle som ämnet tas upp, utan förutfattade meningar om offer eller skurkar. Det måste även vara möjligt att ta avstånd från könsperspektivet och komplettera den med andra perspektiv såsom individperspektivet.

Litet axplock ur, Frågor och svar

Hur kan man vara emot feminism
samtidigt som man är för jämställdhet?

"rörelse för kvinnors jämställdhet med män" - så definierar Svenska Akademins ordlista ordet feminism. Detta är en alldeles utmärkt definition. Andra vill definiera det som "strävan efter att män och kvinnor ska vara jämställda". Oavsett vilken definition man använder så tenderar feminister (oavsett om man kallar sig för likhetsfeminister eller särartsfeminister) att dela in samhället i män och kvinnor. De kvinnliga kvotgrupperna jämförs sedan med sina manliga motsvarigheter. Där den kvinnliga kvotgruppen missgynnas kallar man det för könsdiskriminering. Denna kollektiva jämförelse är feminismens största paradox - samtidigt som man vill sträva efter jämställdhet, motverkar man den.


Hur ska jämställdhet uppnås?

Jämställdhet är inte att kvinnor ska ha samma lön som män. Jämställdhet är inte att pojkar ska leka med dockor och flickor med bilar. Ett jämställt samhälle är ett samhälle där alla individer ska ha samma möjlighet att själva påverka sitt liv. Vissa personer föredrar att göra karriär, andra vill fokusera på sin familj. Detta är bara att konstatera och det finns ingen mening att försöka påverka vissa samhällsgrupper att ändra sitt beteende. Det är inte heller lönt att försöka jämföra mäns och kvinnors löner då det är fler faktorer än det biologiska könet som påverkar en individs lönesättning. Idag finns det inget som tyder på att det finns någon kausalitet (orsakssamband) mellan kön och lön. Att påstå att två olika grupper är helt homogena förutom med avseende på det biologiska könet är att lura sig själv då det inte finns två individer med exakt samma egenskaper. Fullständig jämställdhet uppnås först då man slutar jämföra män och kvinnor som kollektiv och börjar se människor som individer där varje individ har sina egna preferenser och möjligheter.


Vad är det för skillnad mellan er
och en "vanlig" feministisk förening?

Den största skillnaden är att feminister jämför män och kvinnor som kollektiv och försöker rätta till "orättvisor" mellan dessa båda grupper. Vi vill att man ska sluta med dessa jämförelser och istället titta på individens möjligheter.


ELLER HUR?


Ännu en snorgul dag

Äter: Har ätit en halv banan och ska snart/sen röra ihop en fruktsallad som kommer att bestå av mer banan samt apelsin och äpple.
Dricker:
Kaffe med havremjölk.
Lyssnar på:
Datorns surrande, mitt eget snörvlande och tangentbordssmatter.
Ska göra: BLI FRISK! Förbereda lektioner. Tillreda samt äta fruktsallad. Kolla på Anja. Tvätta BH:ar och blus. Packa. Beställa böcker från CDON. Senare, se på HOCKEY (förhoppningsvis en riktig match) och äta middag.
Läser: Dessa frågor samt mina svar.
Är:
Förkyld, febrig och skitarg för att jag måste bli sjuk just nu!
Vill:
Må skitbra! Bli klar med lektionsförberedelserna om nordens geografi, Romarriket samt Judendomen. Ha packat & klart inför i morgon.
Humör: Har varit mycket bättre men också mycket sämre.
Har på mig:
Ännu en morgon med något så fashionabelt som brun velourmorgonrock , vita trosor och blå ikeamorgonskor.
Dagens ord: SNOR

Mhyklfsewoif

Vem fan har packat mitt huvud fullt med bomull?

Fan ta dig förkylning, om jag inte är frisk tills på torsdag, då jävlar ska jag knäcka dig!

Hmm, dagens lista sade att jag skulle förbereda och läsa in mig på nästa veckas lektioner. Gissa...
Men jag tog iaf fram schemat för den lärare jag ska vikariera för, så jag vet att första lektionen på måndag ska handla om judendomen.
Helt allvarligt  MÅSTE jag helt allvarligt ta tag i det i morgon. Har ju inte riktigt tid med det sen.

I morgon måste jag även handtvätta några BH:ar samt en blus jag köpte på loppis i söndags och som jag hade tänkt ha med mig. Tvättider i detta hus kan stundtals anses som en lyxvara. SICK!
Dessutom måste jag börja planera packning, det är ju hela TRE nätter vi ska vara borta.
Det är det värsta med att åka iväg, jag får verkligen ångest för vad jag ska ha med mig, på riktigt alltså. Tycker det är skitjobbigt att välja ut!

Är hungrig, är alltid hungrig och just nu jättehungrig! Ska äta soppa till middag idag igen, orkar inte stå och laga nåt annat nu. Soppa och smörgåsar med ost är gott och varmt!
Har ätit mycket frukt idag, en banan, två  äpplen och en apelsin. Tänkte dessutom göra fruktsallad med dessa ingredienser senare. Kan man äta FÖR mycket frukt? Då tänker jag naturligtvis utifrån ett kaloriperspektiv...

Ikväll är det hockey!! Känns dock lite avslaget efter Gustafssons hjärnsläpp...va fan var nu det? Passar verkligen inte ett lag som, älskade Tre kronor att bli förknippat med sånt jävla skit! Känns som någon form av gamla öst stats fasoner, eller nåt.
Kul iaf att få se Foppa och Sudden i samma kedja!

Vill att klockan ska bli 18.00 så att sambon kommer hem och vi kan ÄTA!


From now on

En introduktion av dagen lista jag fann hos Lady Galadriel ,(nä, jag kan fortfarande inte direktlänka men om någon vill lära mig, fine!) hope you don´t mind...

Äter: Dricker kaffe med havremjölk. Ska ta en banan om en stund. Är oftast ingen frukostmänniska, förutom när jag är bakis :)
Dricker:
Se ovan
Lyssnar på:
Datorns surrande och mitt eget snörvlande.
Ska göra:
Kurera mig. Gå och handla diverse nyttigheter. Läsa in mig på- och förbereda lektioner till nästa veckas VFT då jag ska vara vikarie hela veckan. Bland annat i geografi som jag själv inte har läst sedan jag gick på Komvux och då endast A-kursen. Sen naturligtvis titta på OS.
Läser:
Frågorna jag svarar på samt mina svar till dessa.
Är:
Krasslig, hängig och PMS:ig, men ändå vid halvgott mod...
Vill:
Må skitbra! Komma underfund med hur jag ska inleda lektionerna om Nordens geografi, Romarriket samt Judendomen.
Humör: Har varit bättre men också mycket sämre.
Har på mig:
Något så fashionabelt som brun velourmorgonrock , vita trosor och blå ikeamorgonskor.
Dagens ord: Återstår att se...

Gris

Skulle adpotera en gris men det gick fan inte! Är det för att jag har gratisversionen av bloggen, någon som vet?

För övrigt, PMS, ont i halsen, förkyld och allmänt vedervärdig. Är iaf ledig och ska till Sthlm torsdag-söndag och hälsa på sambons syster och konstnärspojkvän. Ska sova hos dem en natt och sen bo lyxigt fre-sön, Radisson Royal Viking :) Hoppas för helvete att jag är frisk tills det!

Ska gå och köpa frukt och göra fruktsallad och få i mig en jävla massa vitaminer!

En roman när morgonstund har guld i mun

Fatta tiden! 07.36 en lördag!
Ha då dessutom i åtanke att jag har diskat och redan druckit ett glas kaffe. Har varit vaken till och från sedan 06.00 ,men ca. 06.30 orkade jag inte ligga och vrida mig längre och jag orkade inte höra sonens snarkande i örat. Ja, han och sambon bytte säng i natt...

Funderar på att ta en morgonjoggingrunda om en stund. Får passa på när jag känner mig så på G för sen segar jag väl bara ihop. Enda invändningen är att jag igår drack en del vin och rökte några cigg, så kroppen kanske blir helt chockad av motion så tidigt på morgonen. Men va fan, jag känner ju för det så...
Undrar varför jag sovit så jävla dåligt...nu kan det ju iaf inte vara nikotinabstinens.

Ska till päronen i e-m/kväll och fira deras födelsedagar, 24 januari respektive 11 februari. Har köpt varsitt (eller skriver man varsett?) marinblått stort badlakan och ska köpa två buntar vita tulpaner  innan vi äntrar evighetsbussen. Alltså 146:an till Trelle är verkligen murderboring! På tal om murder, tänkte jag kanske gå och se, Murderball. Den har fått bra kritik och verkar vara jävligt intressant. Dessutom är jag  ju inte helt oinvigd i rullstolsrugby.

Förresten 1, jag fick jävligt bra omdöme på mitt arbete som jag lämnade in med största nonchalans och räknade nästan med att få komplettera. Hur fan gick det till?
Förresten 2, fan va coolt att DAMKRONORNA är i final!! Starkt jobbat, brudar! Det var riktigt kul att se matchen igår, eller jag såg bara sista peridoden så den var kul.

Hämtat mer kaffe med havremjölk. Bytte ut vanlig mjölk mot sistnämnda och undrar om det är p.g.a. det, medicinerna eller självläkning som min mage har blivit bättre. Kanske en kombination...Än sålänge har jag inte känt någon reaktion på vindrickandet igår iaf...

Har kommit på hur man kan delvis beskriva min personlighet. Den blir då en blandning mellan Jessica i BB (sambon tyckte vi hade mycket gemensamt) och Linda Skugge, iaf tonårsLinda. 
Håller på att läsa, Men mest av allt vill jag hångla med någon och känner så jävla väl igen mina senare tonår och tidiga twentysomething, förutom att jag inte umgicks med de coolaste mediepersonligheterna Sverige hade/har att erbjuda. Det var ju inte precis så att Per Hagman ringde mig för att fråga om vi skulle ta en fika... Han hade dock jävligt gärna fått göra det, idag!

Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till denna insikt än, får nog analysera den ett tag först.

Förresten 3, mina nya favoriter är pepparkakor med ost samt Kalle Anka kex med mjölkchoklad.
Ähum, jag måste nog börja tänka på min vikt.

JOGGA NU!

Beslutsångest

Provade alla stilmallar och fick till slut nästan panikångest över valmöjligheterna.
Så här har vi den nuvarande. Ganska snygg och enkel.
Är sugen på att uppgradera medlemsskapet så att man får tillgång till andra finesser men vet ju inte vad det kostar och jag orkar inte ta reda på det heller.
So be it!

Vetnte

Ska snart maila inlämningsuppgiften till min lärare. Fy fan vad missnöjd jag är, men skiter fullkomligt i vilket! Får ju ta en eventuell komplettering isåf. Samtidigt känns det skönt att vara så jävla nonchalant över något som ska lämnas in, tyder ju på att man är mänsklig! Jag är så jävla ambitiös annars så detta behövdes nog...Dessutom känns det som en liten personlig hämnd mot Malmö fucking högskola, för att den är så jävla kass. Fast iofs, den förlorar ju inget på att jag lämnar in ett skitdåligt arbete, men just nu, i min snedvridna omvärldsuppfattning känns det bra iaf, så det så!
I eftermiddag måste jag då skriva ett nytt litet arbete, som ska vara klart i morgon kl. 08.15. Detta fick vi besked om på föreläsningen i måndags. När jag då sa att vi ju faktiskt hade det som ska in idag (det är samma lärare) sa han, "ja men det ska ju lämnas in kl. 12.00 så då har ni ju hela eftermiddagen på er till detta". Jävla diktator! Kan man få lov att ha ett jävla liv?
Jag ska dessutom titta på Anja, varvat med hockey!

Idag ska jag inte äta godis! Idag ska jag bara äta extremt nyttiga saker, som tex. frukt och grönsaker!
Ska gå till hälsokostaffären och eventuellt köpa typ, Tonidrain eller Biodrain, eller va fan det nu än heter.
Samlar på mig en massa vätska, är väl antagligen ännu en jävla bieffekt av nikotinstoppet. När fan ska det bli något bra av det? Än så länge har det fan bara varit skitsaker! Min kropp är helt fucked up!

Undrar en sak om denna blogg, hur länge är den gratis, får man ett visst utrymme att fylla och sen börja betala? Någon som vill svara på detta? För jag orkar inte leta upp den informationen någonstans.


Clap your hands and say, YEAH.

Skönhet är upp till betraktaren att avgöra

Lite smått jobbig....men ändå.


http://fun.sdinet.de/flash/games/lab.swf

Una, Dos...!

Vad läser jag, TVÅ GULD!

Det var det jävligaste :)

Tänk vad som händer i världen, eller iaf i skidpåren när man sitter insnöad i word-dokumenten.

Är hungrig och godissugen hela tiden men ser snart ut som en strandad val om jag fortsätter så här.
Hur fan ska jag kunna stå emot godis en hel dag?
Måste sockeravgifta mig!!
Det är det där jävla nikotinstoppets fel!

Happy Valentines Day förresten!




Måntaagg

Efter fyra timmars föreläsning mellan 08.15 och 12.00 har jag då kommit hem, ätit smörgåsar, godis och ostbågar och druckit fruktsoda. Samtidigt med detta har jag försökt skriva på inlämningsuppgiften och prata i telefon med M. Har gått överlag bra med allt, fast bäst med godisätandet faktiskt, Känner mig såååå jävla nyttig nu!
Magkatarren har med andra ord blivit bättre, tror faktiskt att mina två mediciner hjälpte till en del där.
Ser därmed inte gravid ut på grund av den just nu, istället ser jag gravid ut för att magen är fylld av godis, ostbågar och fruktsoda.
Hmm, det är meningen att vi ska äta middag om en timme. Jag är inte så himla hungrig faktiskt, wonder why...

Tror jag har fått kläm på två och en halv av fem uppgifter som ska lämnas in på onsdag kl. 12.00.
Känner mig dock helt avslappnad och likgiltig inför dem. Orkar inte bry mig om resultatet, bara jag lämnar in något så får det vara!

Kan inte träna förrän på onsdag. Gymet är stängt för begravning på e.m i morgon så jag tänkte KANSKE ta en joggingtur då i stället. Ska nog iaf träna på onsdag efter kl.12.00 :)

Snart kommer sonen och snart ska jag börja laga korv stroganoff till två köttätare som förhoppningsvis är mer hungriga än mig.


Kaboom

Jag försöker plugga.
Har som vanligt ångest över en inlämningsuppgift ,nummer hundratusenwhat under den här utbildningen...känns det som iaf.

Jag känner så enormt starkt motstånd att göra den, men jag vet ju att jag måste, det är liksom inget man kan komma ifrån om man vill ha sin jävla examen. Och det vill ju jag då.

Har dock tvingat mig själv att skriva en del eftersom tiden är ganska knapp, ska ju jobba hela helgen.
Det är fan inte bra att få bra betyg, det gör ju så att man pressar sig själv hela tiden och blir så jävla ambitiös och aldrig riktigt nöjd. Fan bättre att ligga på medel. Men just nu så skiter jag dock i om inte nästa betyg blir topp, vill bara bli klar med skiten och skona min stackars mage som ju för tillfället är i absoluta fokus, både genom att synas och kännas.

Var iaf och tränade för tredje dagen på rad. Körde dit direkt efter fyratimmarsföreläsningen och känner mig jävligt nöjd med det!

Nu ska jag stänga ner Word och tänker skita i uppgiften tills jag känner att lusten faller på igen, och om den inte gör det ikväll, shit happens!

Börjar för övrigt 07.15 i morgon.

Ska iaf ha en mysig kväll och titta på OS-invigningen.


Grönt te med honung och ginseng.

Står och drar nu.

Har minsann varit och tränat idag igen, men ser fortfarande gravid ut. Jag börjar undra om det  verkligen är magkatarren som gör att magen är så svullen, eller om det helt enkelt är så att jag plötsligt blivit smällfet runt magen...Gravid är jag iaf inte!
Jaja sålänge jag kan skylla på magkatarren så...men jag börjar tvivla...

Carolina Gynning stod på stepmaskinen idag när jag kom till gymet. Jag tycker hon är supercool (ja, jag är snart 34) och som någon sa (Fredrik Virtanen kanske?) när hon var med i Big Brother, att hon gett den smarta bimbon ett ansikte, för visst fan har hon!
Sambons systers konstnärspojkvän hade helt andra saker och säga om kvinnan ifråga när hon kom på tal förra helgen. Han blossade upp i heta avskykänslor kan man väl säga :)
Konstnärer emmellan, men det var väl just det han reagerade på, att hon kallade sig konstnär. Som jag sa till honom så gillar jag hennes tavlor skarpt och hade inte haft något emot att pryda en vägg med något av hennes alster. Men det kanske hade varit att häda Barsebäck då...hmmm

Usch jag har sån ångest över ännu en inlämningsuppgift, ovanligt va?
Denna är dock verkligen svår och kräver engagemang, tid och kunskap. Jag ser helst att denna utbildningen till stor del genomlids utan nyss nämnda beståndsdelar. Dessutom fungerar jag som så att det jag tycker är jobbigt skjuter jag framför mig tills det bara exploderar i huvudet på mig.
Kalla mig tidsoptimist, förnekare eller kanske bara dum och ostrukturerad. Sistnämnda var ju iofs ingen nyhet.

Nää nog med svammel, nu ska jag ner i tvättstugan!

Turn around

Ska tvinga mig iväg och träna sen/snart, eller nåt.

Bara så jävla trist att gå dit i detta skitvädret, helt vått!

Magen är inte som den ska vara men det är iaf inte maginfluensa (eller vad det nu var) längre utan magkatarr som heter duga. Så fort jag äter svullnar magen upp och gör ONT.
Var och köpte nya kapslar igår men tog inte Losec då apotekstanten sa att de jag fick på recept tidigare innehöll exakt samma verksamma ämne som Losec och de var inte så jätteverksamma, så hon tipsade om andra som jag då köpte. De var dessutom billigare än Losec!
Har därmed stora förhoppningar om att slippa se ut som om jag ska föda barn vilken dag som helst samt slippa ha så jävla ont!

Angående niktotinstoppet så har vi varit tuggummi- och snusfria i två veckor på fredag. Jag fuskade dock med två cigg i fredags på bebiskalaset, som blev ganska vinrikt...men detta var faktiskt inga cigg jag behövde röka, var inte så sugen utan tog dem delvis som sällskapsrök och för att det var gott. Men jag vet att jag hade klarat mig utan dem. Dessutom tycker jag inte att två cigg är något att orda om, i vanliga fall kan jag under en vinkväll hinna med ett paket, så de så.
Känns jävligt bra nu faktiskt, har inga abstinenstoppar utan tänker på tuggummi/snus lite då och då.
Cigaretter tänker jag ju aldrig på om det inte är fest så dem bekymrar jag mig inte om överhuvudtaget. Vill verkligen aldrig mer bli en heltidsrökare igen, det är jag och min fysiska och psykiska kropp fullständigt överens om!

Förresten så är ju, We're from Barcelona så himla banalt bra!
Vill ha den NU!


Mitt i mitt maginfluensahelvete, eller va fan det nu är

kan jag inte låta bli att asflabba (gapskratta) åt följande citat från, Hej Domstol där man idag då bl.a tog upp ämnet miljö och miljövänner,

"Är man miljöbov för man inte sågar sig i röven med brunt papper."



You make my day!

Gud förlåt mig,

men jag har väldigt onda tankar om detta husets jävla tvättstugehitlerissa!

Undrar om någon hade saknat henne om hon på något mystiskt sätt hade försvunnit spårlöst?

GET A LIFE för fan!

Det går bra nu!

Fan vad cool den är!

Da beat ger mig lite M.I.A. vibbar.

Ska nynna på den i tvättstugan.



Stand inside your love

...and for the first time, i'm telling you how much I need and bleed for

your every moment waking sun in my time

i'll wrap my wire around your heart and your mind

you're mine forever now

who wouldn't be the one you love and live for
who wouldn't stand inside your love and die for
who wouldn't be the one you love...

-
Smashing Pumpkins

Morgonstund har guld i mun

Sover inte alls bra nu förtiden!
Vaknar flera gånger per natt och har svårt att somna om och vaknar alltid innan klockan ringer, 07.15. (den gör det denna veckan, när sonen är hemma iaf)

Anledningen är att det är SJÄTTE DAGEN utan nikotin!
Går fortfarande över lag bra! Lite attacker emmellanåt men det funkar. Sockerfria tuggummi och halstabletter är numera högkonsumtionsvaror.
Jag har lyckats hålla mig ifrån godiset sedan i söndags!

Ska snart iväg och träna och sen på föreläsning. Slutar inte förrän 17.00 idag, men det känns helt ok.
The "new positive me" låter mig inte nedslås :)

I morgon är det bebispåhälsning och jag har köpt så söta kläder, storlek 56! AAAHHH

Mer kaffe, klä på mig träningskläder,äta ett äpple en halv smörgås och hajjoivajj!

hits