Liggsår!

Har nog legat i soffan för länge nu, börjar få ont i ryggen...nåååårrrrmaaaalt. Har dessutom glott på MTV i flera timmar, Superstar saturday eller vad det hette. Men sånt passar ju mig rätt bra eftersom jag ju är så löjligt förtjust i superstars ha ha.

Är solo i kväll, sambon på herrmiddag och sonen hos pappan, rätt skönt faktiskt. Fast när baksmällan började släppa travade rastlösheten in utan att knacka och då kändes det först lite B att ha beslutat sig för en hemmakväll.

Skulle ju egentligen träffat B och druckit vin, men hon var lika bakis som jag så vi bestämde oss för en date under mer stillsamma former i morgon istället.

Åker till Rom på ons, man kan fan inte gå och vara rädd, även om man säkert kommer att titta extra misstänksamt mot vissa bärare av ryggsäck o.dyl. Det ska i vilket fall som helst bli helt jävla underbart! och det är ju nu hela 4 år sedan sist man svettades där.

Nä nu orkar jag inte skriva mer! Guten nacht!

 


Mulet

är det, och jag ska gå och handla tvättmedel i jätteskrynkliga camobyxor som jag hittade i en klädhög på  sovrumsgolvet.

Paola sjunger så härligt sött i Interstellar love, man måste bara le då! :)

Det är inte kul att tvätta, riktigt äckligt är det t.o.m ibland när man står och sorterar fleraveckorgamla trosor och kalsonger. I perioder tvättas det inte så himla ofta här, skulle man missa en tid är man körd för ca. 2 veckor framåt.

Är på så konstigt humör, en blandning av psykotiskt upprymd deprimerad pmskärring.

Psykotiskt upprymd blir jag nog iofs bara när mp3 spelaren plötsligt väljer en underbar låt, som Paola nyss. Eller nya favoriten, James Blunt-Beautiful, en lagom melankolisk och vacker komposition.

Silverbullit kommer förresten till malmöfestivalen, tack som fan för det! :)

Jaja, nu ska jag gå!


Jag blir så jävla trött!

Måste det ligga ett täcke av elände över allt omkring oss? Kan man inte bara vara bekymmersfri, lycklig och glad? Måste irritationen smyga på hela jävla tiden? Är detta tidens anda?

Kan man få en manual om hur man lever ett lyckligt och innehållsrikt liv med lite lagom friktion, en sådan som enbart är hälsosam!?

Vidare är JAG jävligt irriterad på människor som tycker att det är helt legitimt att spränga oskyldiga människor i luften, för detta gör nämligen att vår inbokade Rom resa nu ifrågasätts på grund av rädsla!

Kalla mig hur jävla egoistisk som helst, men man ser ju oftast om sitt eget hus först och nu drabbar det MITT hus, för att yttrycka sig metaforiskt.

Bort tungsinne, bort! Nu ska jag gratulera min brosson på halvårsdagen, då ska man vara glad! :)

 

"Ni undrar varför jag är som jag är. Jag undrar varför jag inte får vara det"

Jonas Gardell


Låtar det inte går att leva utan just nu!

Melpo Mene-Holes

Robyn-Bum like you

Awa Manneh-Hip Hop ballad & Place to stay

Mazzy Star-Fade into you

Queens of the stone age-In my head

 

Ja ialla fall just nu, i just denna stund :)

 

My new favourite thing to do
Is wasting my time on a bum like you


Jag orkar inte mer än att konstatera

att folk blir ihjälskjutna på gågatan, några hundra meter ifrån där sonen och jag befann oss när det hände. Herregud, hur fan reagerar ett barn på att se någon bli skjuten i huvudet mitt på ljusan dag, i sin hemstad där man tryggt går och shoppar och lever sitt dagliga liv?

Jag orkar heller inte annat än bara precis konstatera att att en bunke asterrorister spränger tunnelbanor, bussar och människor åt helvete. Jag vill fan inte veta mer eller prata mer om denna jävla sjuka värld vi lever i. Kan vi inte bara få lugn och ro? Och jag är inte någon hjärtlös pantad oengagerad stackars ovetande liten människa, jag är så engagerad i världens hela elände att jag bara inte orkar mer just nu. Det gör för ont att tänka på helt enkelt, och jag orkar inte ha ont mer just nu!  

Istället ska jag lägga till en minnesvärd kommentar på listan över sådant man kan skratta sig lycklig över att få höra. Den är väldigt lik den underbara som fälldes av powerwoman till sin hund. Denna gång var det en mamma, som liksom oss övriga omkringboende antagligen var enormt trött på att höra sin dotter skrika nonstop i falsett ute på gården. Och när då dottern trotsade tillsägelsen om att sluta skrika och komma in, skriker den antagligen mycket uppgivna mamman genom fönstret, " Slutar du inte skrika och kommer upp NU, kommer JAG ner och sliter ut stämbanden på dig". Kan man göra annat än att le stort när man får förmånen att både bevittna och höra något sådant? NOPE!

För övrigt försökte jag kompensera snart en veckas träningsbortfall med en uppfriskande joggingrunda på en sisådär 7-8 km, mycket skönt! Dessutom föll det sig så roligt att den blev istället för öl i trädgården, här är det verkligen tvära kast som gäller!

Ölen sparar vi tills i morgon då sambon börjar sin semester, kändes mer relevant på något sätt!

 

Allt jag ville säga
glömde jag i kväll
Allt jag ville vara behöll jag
alltid för mig själv...


Hmmm....

Och bara för att man använder sig av kursiv stil en stund så ändrar man allt i sin blogg till kursiv stil! Eller?

Teknikens under! :)


Måste bara få säga att jag har fallit pladask

och ungefär två år försent för Awa Mannehs, Hip Hop Ballad!!

En helt jävla underbar låt, vilken känsla den kvinnan har i rösten! Och eftersom jag är en total sucker för låttexter måste jag bara föreviga en bit av den här,

 

If I polish long enough

Underneath that rough ol´ surface, will I find you

Cous I could feel it in your touch

Behind close doors you reveal, secrets ´bout the real you

But when it comes to talk about, the woman that is standing right before you

You get to nervous to let it out

So here´s a piece of paper, won´t you write me a rhyme...

Bara så jävla vackert, that´s it!


När ska jag bli trött?

Vill faktiskt egentligen bara gå och lägga mig och sova, fast inte när jag inte är trött ju...för då, efter att ha snurrat runt i lakanet i en halvtimme är man så klarvaken det går att bli. Fast egentligen borde jag vara helt slut, helgen har ju inte varit den mest hälsosamma om man säger så...

Det är kaffets fel att jag är så pigg nu, men jag trodde att tre glas vin, eller vad det blev, skulle slå ut effekten av koffeinet, hade nog dock uppenbarligen fel.

I morgon behöver jag iaf inte vakna till en äckligt pipande väckarklocka och det är ju typ JÄVLIGT SKÖNT, vilket ju förstås oxå gör att man kan njuta av att sitta uppe nu och bara precis existera. 

Igår hörde jag förresten den skönaste kommentaren på mycket länge, det var av en sån där riktig powerwoman med pondus till max som satt sidan om mig och sambon på en uteservering. Hon hade en liten hund som skällde en del och när powerwoman tydligen var trött på att höra detta sa hon till den lilla hunden, "Tyst annars avlivar jag dig". Sambon och jag som då druckit några öl bröt ihopa fullständigt i en skratt attack som heter duga. Fan va kul det lät! Men säkerligen inte alls kul när man ser det återgivit här.

Jaaa, nu är det helt slut på både ideer och motivation för bloggning så det är väl bara att avsluta...fan vad jag skulle vilja sätta på musik nu förresten, undrar vad en sovande son samt en sovande sambo hade haft att säga om det? Kan någon bygga mig ett ljudisolerat rum fort som fan?

Tralala

 

 

Stanna här hos mig, det är så sällan vi ses jag behöver dig. Jag vill dig så väl men det här är ett tufft spel, för av mitt liv är du bara en del.


hits