Inför läggdagssvammel

Måndag är slut om 20 min. Denna måndagmorgonen var en av de värsta på länge. Kan inte minnas när jag var så trött sist. Det var en fruktansvärd tortyr att stiga upp kl. 07.20 och jag kunde ju inte sova vidare när sonen gått e-som jag skulle träffa gruppen kl. 10.00. Fast jag lade mig när han gått ändå och fick ca. 25 min. sömn till. Sen var det bara att stressa som aldrig förr för att hinna till 10.00. Blev dock ca. tio min. försenad.

Jag är så jävla trött på, "måsten"!

Grupparbetet verkar iaf ha lossnat. Vi har sammanfogat våra individuella texter och denna fomaliahitlerissan har ikväll läst igenom allt och skickat ut mail med förslag på revideringar. Jag kan inte hjälpa det, jag är en textperfektionist och tyvärr drabbas ju då andra när man har grupparbete...Men de som svarat verkade rätt coola med det och accepterade mina ändringar utan protester.

Var ju förresten i Hässleholm, på fjortisfestivalen, Siesta i helgen. Den stora stora musikaliska behållningen stod Spånka och Mew för. (finns ju andra aspekter än enbart musiken)
Ja, Mew var ju anledningen till att vi åkte dit så där var jag ju typ förberedd men Spånka, MY GOD så jävla fucking snorbra. Jag skulle kunna dansa hela natten om de hade spelat!
Enda negativa var trängseln när Mew spelade. De som trängdes var dessutom max 20 år gamla och mycket, vad ska man säga, livliga. Jag fick fett nog av dem och förbannade dem i klump hela vägen tillbaka till hotellet. Nej, jag tältar INTE på festivaler längre, är för gammal för det :) Tacka vet jag, Statt, mitt på torget i Hässle, det är grejer det. Ännu en stor behållning är ju att på morgonen sitta och titta ner på torghandeln och underhållningen de haft varje år vi varit på Siesta. Mer småstadsidyll än så blir det inte. Jättegulligt att studera på avstånd men fruktansvärt att vara en del av. Vet ju hur det är efter 20 år i Trelleborg, horrible i slutändan!

Nu är förresten måndag slut och tisdagen har infunnit sig.

På torsdag slutar jag för denna terminen, fatta!!!
På fredag ska vi ha avslutningsbeachparty på Ribban. Kan någon vädergud vara med oss på rätt sida då?
Till helgen jobbar jag...
Och nu säger jag god natt,

GOD NATT och dröm vackra drömmar!

Doh

God Natt.

Glöm inte att det vackraste ordet är, i morgon.

Jag önskar mig en bra dag...

Bladibladibladi

ÅÅHH, då får jag väl blogga igen.
Men varför gör jag det om det bara känns som ett måste? Jävligt bra fråga!

Är så jävla deppig, allt känns så jävla jobbigt...har nog PMS vilket ju framkallar sådana känslor.

Måste skriva några jävla arbeten till pisskolan som vanligt, men tack och lov har vi utvärderingsseminarie den 1 juni, alltså om en vecka, sen slipper man den jävla låtsashögskolan under några månader, sen är det bara EN TERMIN kvar!
En kursare berättade förresten om någon form av station på Lundakarnevalen som gick ut på att man skulle söka stället där kunskap ej finns, gissa...Jo, Malmö Högskola! Muhaha.
Vi var fem stycken som, som vanligt stod och diskuterade den höga nivån på MAH och alla var ense om att man numera absolut inte vill ha frågan, vad man sysslar med för då är man ju tvungen att säga att man läser på MAH och då dessutom ännu värre, hujeda mig, på Lärarhögskolan vilket ju är the lowest of the lowest. Vi kom fram till att man nog gärna börjar sin redogörelse med att man läst det och det i Lund och nu läser man en 60 p kurs för att bli behörig lärare. INGEN vill bli förknippad med de långa programmen på MAH. Det är för fan fruktansvärt att man känner så, och att så många känner så, det måste fan betyda att något är seriöst fel på den där jävla skolan! Eller hur?

Annars har det ju faktiskt varit lite kul som hänt, ett historiskt VM-GULD samt att den enda värdiga vinnaren, Jessica vann BB!  Fast VM-guldet var ju förstås mest betydelsefullt! Jag älskar, TRE KRONOR!!

Ja nä, nu får jag väl ta mig i kragen som man säger och ÅÅÅHHH vad jag vill göra något som har med lärarutbildningen att göra. Först ska jag spruta lite av världens mest underbara parfym på mig, Miss Dior Cherie, vilken blev min på Tempelhofs Tax free efter många vändor på Åhlens för tjuvsprut. :) (fan vad gladporrigt det lät förresten) Den kan iaf hjälpa till att ge någon form av lyx i denna hemska vardag!

http://www.escentual.co.uk/Christian-Dior.html

Ha en bättre dag!

POSS HAJ!

Tillägg

Ja jag mixtrade med texten så den blev helt jävla pissig. Raddelningarna (eller vad fan det nu än heter )blev helt fucked men jag orkar inte bry mig. Tänkte bara förklara varför det ser så jävligt ut.

GOD
NATT
SOV
JÄTTE
JÄTTE
JÄTTE
GOTT

Freitag

Hmmm ja, en mycket mycket lugn fredagkväll är avverkad. Är helt slut och krasslig. Skulle egentligen gått
på inflyttningsfest hos H idag men kom alltså inte iväg. :(
Det är Berlin som sugit musten ur mig, fast det är ju enbart av godo förstås.

Ja Berlin ja, hann fan knappt checka in på hotellet förrän man skulle checka ut igen kändes det som
...fy faan vad tiden går fort!  Vi hade iaf underbara dagar som innehöll både glädje, tragik, eftertänksamhet, lärdom, fest,  rum på 29:e våningen, en överfet skybar på 37:e, världens största frukostbuffe..och skoskav och svullna fötter. Fan vad vi gick och gick. Där är en massa att se i Berlin typ! Det är stundtals ett mycket tungt arv den staden har att bära, liksom så många andra ställen i Tyskland förstås.

Nu är vi som sagt hemma i vardagen igen och det var TUNGT att stiga upp klockan 07.10 i morse för att gå på seminarie. Har sedan dess varit utslagen. Tog dock en runda i stan efter seminariet, hade Andi i mp-3
spelaren och njöt. :) Sen kraschade jag när jag kom hem och beslutade mig då för att det smartaste jag
kan göra är att stanna hemma och vila denna arma kropp, vilket jag ju gjorde och nu har jag slutit cirkeln
för ikväll så,

GUTEN NACHT!

And then we take Berlin

Ja, jag är väl just en bra bloggare...

Har tappat sugen helt tror jag. Känner mig mest tvungen att blogga men vet fan inte varför för det är ju typ tre människor som läser och så jävla intresserade är ni nog inte att ni bryr er om jag skriver eller inte...muhaha.

Mmmm, åker till Berlin i morgon och har NOG äntligen packat klart...tror jag. Fan det är ett av mitt största gissel, att packa, eller kanske att bestämma mig i en valsituation överhuvudtaget. Jag är så jävla velig! Så nu har jag packat för en vecka ungefär och vi ska vara borta i tre dagar. Men jag vill ju ha valmöjligheter, måste ha det!

Gillar inte att flyga sådär överdrivet mycket. Fast det har blivit bättre och bättre, nu har jag "tränat" några gånger under några år och jag har ju överlevt varje gång, men det är ju så att jag stundtals verkligen tror att nästa gång ska bli den sista, typ DENNA gången kommer vi verkligen att störta.

Ja iallafall, i morgon klockan ca. 06.10 sitter jag och sambon på Kastrup och dricker vin och röker cigg. Kanske lite tidigt kan tyckas men det är just den stunden som är halva nöjet med att resa, att sitta på flygplatsen (iaf om det är en någotsånär stor flygplats) med förväntningen som spirar i kroppen och insupa atmosfären som bara kan upplevas på en flygplats där hela världen verkligen möts. Så vin och cigg blir det oavsett vad klockan är. Tyvärr får man ju stiga upp runt 04.20 men va fan...?

Annars har det varit en helt ok vecka och en mycket bra helg. Fick dock jobba på som fan för att hinna skriva två pissarbeten till skolan då de ska vara inlämnade när jag är i Berlin, det var ganska körigt, fast det var nog värre innan. Vet dock inte om jag förstått uppgifterna rätt eftersom jag missar föreläsningarna som behandlar dem, men jag orkar inte bry mig.
Helgen var mysig med grillfest här på gården i fredags. Sonens klasskamrat (och numera siamesiska tvilling eftersom de nästan är fastvuxna i varandra) sov över vilket ju alltid är kul. I lördags var vi på försvarets uppvisning på Ribban, på Kallis och drack lite öl sen på Sultan Palace och åt turkisk buffe på kvällen. Idag har vi varit i den nya jävligt häftiga skateparken och kollat på någon internationell uppvisning, sonen gillade det som fan medan jag mest frös och sambon som är gammal skatare inte var så impad över förmågorna. Nästa helg blir det nog dock bättre då världseliten kommer dit, det blir nog jävligt häftigt!

Jävlar vad jag kom igång att skriva men avslutar nu med en dagens, sen är det BB live, sen ska man FÖRSÖKA sova några få timmar.

Äter: Inget.
Dricker: Citronvatten.
Lyssnar på:
Jose Gonzales på tv:n.
Ska göra: Se BB live. Packa det sista. Vara flygrädd. Försöka sova.
Läser: Ingenting.
Är:
Flygrädd men förväntansfull.
Vill: Att klockan ska vara 06.10 i morgon.
Humör: Salig blandning men mest glad förstås. Möjligen lite förvirrad oxå.
Har på mig: Blå t-shirt med något tryck på. Svarta slappbyxor. Beige "Kurt Cobain" kofta. Blå Ikea morgonskor.
Dagens ord: Berlin!

Förresten, hjärtat läste din blogg och såg honom framför mig. Är lessen för att jag inte ringt, det har varit så jävla mycket...hoppas det är ok och hoppas det är ok med er...Saknar dig! Ta hand om er, hörs snart!

PUSS PUSS


And we should be crying

But we can't stop laughing
No, we can't stop laughing


Denna textrad är refrängen i en av de vackraste låtar jag någonsin kommer att höra. Herregud vad den killen kan sjunga!! Men det blir väl så när man går igenom en sorg jag inte förstår att man någonsin kan återhämta sig ifrån...
Köpte hela skivan till sambon i 30-års present (japp idag kom den, den tredje nollan) och var ganska skeptisk då blues/country inte riktigt är min/vår melodi men den är faktiskt så jävla bra. Andi Almqvist sjunger med sällan hörd inlevelse och har skrivit helt fantastiska texter. Det är verkligen som de skriver i recensionerna, typ att han låter som en ärrad och rynkig gammal amerikan medan han ju i själva verket är en malmöit i sina bästa år, (d.v.s. thirttysomething) :)  vilket är väldigt svårt att tro!

Ja, nu har jag lovprisat och måste göra mig klar för school!

Poss Haj

hits