Som det kan bli

You know I can't smile without you.
I can't smile without you.
I cant' laugh and I can't walk,
finding it hard even to talk.

And I feel sad when you're sad.
I feel glad when your glad.
And you must know
what I'm going through,
I just can't smile without you.

Fucking Sverige

ÅÅÅHHH påsklov! Fan denna veckan har varit hektisk och gått i ett. Jag börjar alltmer inse vikten av planering och framförhållning och har gjort den smärtsamma upptäckten att jag faktiskt är pissdålig på båda. Var väl iofs ingen revolutionerande upptäckt men jag trodde inte det var såå illa. Har jag då tagit med mig material hem som kan bättra på detta? NEJ men jag ska i alla fall rätta en massa grammatikprov...
Det löser sig med resten...jag orkar inte ha någon framförhållning just nu, punkt.

Detta land är för övrigt helt jävla otroligt inskränkt och småsint. Tänkte gå och bowla med la familia för en trevlig avslutning på en jobbig vecka och inledning på välbehövlig vila men NEJ då måste man komma innan 19.00 på Kronprinsens bowling och innan 18.00 på Big bowl för efter det är det 18 år som gäller. Fuck off säger jag! Va fan är det för jävla regler?? Jävla satans fascistland!! Orkar inte ens spy mer galla över de dumma jävla satans bestämmelserna utan undrar bara så inihelvetes mycket vem fan som kom på dem!

Fast det verkar iofs ganska godtyckligt eftersom vi varje gång vi bowlat  med sonen bokat bana efter 19.00 men innan 21.00 vilket jag kan ställa upp på. Den som svarade i telefonen idag måste därför antingen vara en jävligt bitter och missunnsam människojävel eller bara en slaviskt regelstyrd initiativlös stackare.

Vi får ta en pizza/vin/x-box/musik-kväll istället. Något för alla smaker.
Ska bara tvätta färdigt helvetestvätten först.

Tja

Help

Vad heter trummisen i Last Days of April???????????????????? Asså han som var med i Lund i går! Ett flertal verkar ha figurerat nämligen.

Jeez vilken cool kille och vilken gudomlig trummis! Kvällens stooooooora behållning! Men jag vill fan veta vad han heter och har googlat mig snurrig.

BLAAAH

LDOA

Äntligen fredag och solen har visat sig ett bra tag idag. Slutade tidigt för en gångs skull och fick skjuts hem av D, vilket innebar att jag var i staden redan kl 13.00. Tog en kort översiktsrunda och hamnade såklart på UFF och Myrorna och två tröjor fick följa med hem. Måste köpa nya jeans!

Ska snart åka till Lund för att lite senare se Last Days of April på Mejeriet. Det var fan inte igår de konsertade i vårt land! Ska bli ljuvligt trots att jag pinsamt nog inte hört en enda ton från deras nya skiva. Hoppas på en massa underbara gamla godingar!

Min mage bråkar konstant med mig och har så gjort den senaste månaden. Nu får jag nog snart kapitulera och ännu en gång boka tid hos da doktor för det satans jävla ändamålet! BAJS!!! 
Ikväll får dock Ratiopharm eller vad det heter och vin vara medicin...hmm.

How can your two hands and ten fingers move nine planets... 


Tjugge

Efter tre dagars lidande av att vara sjuk på jobb tog jag idag mitt förnuft till fånga och stannade hemma. Dagen har därmed spenderats i soffan med massor av snytpapper, citronte, kaffe och knäckebröd samt viss ångest över allt jobbrelaterat som blivit försummat i veckan. Jag MÅSTE rätta prov som ska ligga till grund för elevomdömen (som ska vara inne i morgon men som jag inte kommer att hinna formulera och måste därmed be om uppskov tills på mån eller tis) Jag MÅSTE hitta tider för utvecklingssamtal som ska hinnas med innan påsklovet och jag MÅSTE därmed skicka ut lappar till föräldrar på måndag. Tänkte nämligen försöka trycka in någon redan på onsdag...Herregud vilken planeringsmänniska jag är!! För helvete, skärpning! Men jag skyller faktiskt på att jag mått piss hela veckan så all min kraft har gått åt att överhuvudtaget  försöka vara närvarande.

Jag MÅSTE även vara frisk i morgon eftersom vi då ska åka till huvudstaden och hälsa på sambons syster med pojkvän samt deras nyfödda lilla son och då passar det inte så jävla bra att vara pissförkyld och jävlig!
Har dessutom bokat två nätter på Radisson Royal viking då vi tänkte passa på att lyxa oss, vilket ju då är ännu en anledning till att vara frisk, fattar du det kroppjävel!

FATTAR DU DET NU DÅ??

Jag är jättetörstig och vill ha läsk, dream on!

Ännu mera bajs

Känns som om någon dragit ett rivjärn i min hals, sprutat in gele i hela min kropp, dränerat den fullständigt på energi och raderat ut de hjärnceller som någon gång funnits i min hjärna.
Så bra mår jag!
RÖV med andra ord.

Har i alla fall tagit mig igenom en dag med mina ljuvliga elever som just idag bestämde sig för att vara extra ljuvliga.
RÖV med andra ord.

Kommer inte att bli mycket gjort här idag, thats for sure! Ska bara plocka undan lite, svänga ihop något lättlagat ätbart? till övriga familjen sen lägga mig platt fall framför den nyinköpta lilla tv:n på 40 tum...
Helt sjukt med andra ord! Har fram tills nu varit helmotståndare till de där plattvapparaterna och tyckt att det är det mest pretantiösa och materalistiska man kan äga. Började dock mjukna i lördags när sambon visade mig skillnaden i färg, klarhet och allt vad det nu är i en spelaffär i lördags. Tydligen var jag ju inte såå svårövertalad eftersom här nu står en stor, platt, svart och glansig Samsung där den gamla klumpen tidigare stod. Och jag tycker den är riktigt fin!

Nä nu orkar jag inte skriva mer, mår dessutom sjukt illa nu med...jävla bajsmögkisshelvete! Jag vill inte bli sjuk(are)

Words don´t come easy

Observera särskilt den näst sista meningen i föregående inlägg!

Bajs

Ja, det är bara att konstatera att jag inte är någon frekevent bloggare. Har egentligen inget att skriva nu heller, blir mest ett tidsfördriv. Ska iväg till det fashionabla stället, Överskottsbolaget och köpa en billig dammsugare. Den vi har nu är ärvd av föräldrarna och är omöjlig att hitta dammsugarpåsar till eftersom all info om den är borta. Dessutom har sladden fastnat någonstans i dess inre vilket innebär att man endast kan dammsuga ett rum åt gången utan att byta uttag, vilket i sin tur innebär att dammsugning i detta hemmet inte sker så ofta som hade behövts och så kan vi ju fan inte ha det!! Ska dessutom se om det finns våffeljärn eftersom våfflor med sylt och grädde är så jävla gott.

Köpte nya brills igår. Måste ju ha svarta oxå och solen sken så vackert. Hade ju siktet inställt på ett par Gucci men de jag bestämt mig för fanns inte så jag blev öppen för andra. Fann dessa sköna Michael Kors istället, till ett MYCKET överkomligt pris!


Texten blev helt apig när jag klistrade in bilden och försöker jag få in den till kanten försvinner bilden! What the hell??

Snart ny arbetsvecka med de ljuvliga eleverna och mornar som startar runt 05.30. Men först en sköön söndag som fan kom på jag på nu måste innehålla lite jobb.

Nu frukost.

hits