Mest kaffe

Morgon, eller ja iaf förmiddag. Skulle vilja vakna tidigt, typ runt 07.00, göra kaffe, äga en termosmugg jag kan ta med kaffet i och sen gå på en lång ensam morgonpromenad. Just ensamheten är en stor del i detta, att få rå om staden nästintill själv.
Tips, köp en termosmugg! Ja, det ska jag göra!

De andra två familjemedlemmarna sover, den lilla fortfarande i sängen och den stora sover förresten inte längre, han vaknade nu, tidigare somnade han om i soffan.

Nu ska jag laga kaffe och dricka det i trädgården kanske...

I eftermiddag ska jag fika med flatan innan hon åker back tp Northland.

Tjip

Lite mer

om Scar Tissue,
Naturligtvis har Mr Kiedis umgåtts med flera av mina musikhjältar och han nämner bl.a Eddie Vedder och Billy Corgan. Sistnämnda uppfattas nog många gånger som en mycket svår och olycklig människa vilket Kiedis även skriver men menar att den bilden kan ses som felaktig då han istället uppfattade honom som en mycket intelligent och känslig man med en skarpsynt ironi. Bl.a skriver han att en av Corgans e-mail adresser var
blackcloud@blahblahblah (ja, nu blev det ju en länk men jag tror knappast att den är aktiv)
Detta tyckte iaf jag var lite kul! :)

Angående Vedder var han tidigt ett stort fan av R.H.C.P och var med i ett band som gjorde covers på dem och Vedder imiterade då Kiedis. Han var även tekniker och roddare åt dem när de spelade i San Diego, fast då visste ju såklart inte R.H.C.P. vem han var. (kanske är iaf Marie intresserad av detta) :)

Ja, det var lite till.

Scar Tissue

som ju är Anthony Kiedis självbiografi är ett av mina bästa boktips ever! Har läst 3/4 av boken och är så fast och så jävla fascinerad av honom och hans liv som det bara går att bli. Visste ju sedan tidigare att han levt ett hårt liv men såå...oj oj.

Har väl inte varit Red Hot Chili Peppers allra största fan genom åren men har lyssnat mycket på dem, framförallt då såklart, Blood Sugar Sex Magik men nu är jag helt hooked igen och vill ha tag på deras första demos o.dyl. Så kul att läsa hur allt kom till, vad texterna står för o.s.v.
LÄS!! Det är ett stort stycke musikhistoria som avhandlas!!

Sänder även ett försenat GRATTIS till, ITALIA och alla underbara italienare. Efter Sverige var ni ju favoriter såklart!
Är lite spänd på domen som idag ska falla angående Milan, Juventus, Lazio m. fl.
Läste dock att vår kära Zlatan redan är klar för, Inter om det blir nedflyttning. Måste ju iofs vara lite kul för honom eftersom han i Simon Banks biografi nämnde det som ett av sina tidiga drömlag.

Måste förresten då plocka ett citat från boken som är så klockrent, Zlatan,

"Vad hon fick?
Hon fick Zlatan"
(svar på fråga om vilken present flickvännen fick när de förlovade sig, 2001)

Middagsplanering nästa.

hits