Mer föder mer

Hemmet är nu nästan färdigt och påfyllt med diverse kapitalistvaror och jag är fullständigt totalt slut i alla lemmar och i alla sinnen. Fy fan i helvete vad vi har jobbat på sedan i fredags. Det verkar aldrig ta slut. Det är ständigt nya saker som tillkommer efter nya " behov ". Men fan vad skönt vi sover i våra vita rum och i våra nya sängar. I morgon är det fanimej fredag och en obeskrivligt efterlängtad helg stundar. 

Någonting

Vågar inte stänga av Popsicle.

Det är misär i vår lägenhet men det går utmärkt att dricka vin.

Bara så du vet.

Puss


Planen

Då var det fredag efter en arbetsvecka som försvann fort så inihelvete. Men den har också varit stressig så inihelvete så det är kanske även därför den försvann fort så inihelvete.

Men inte fan ska man få någon vila i helgen för här ska målas vita väggar i sovrummen och slängas gamla sängar, hyllor och annat gammalt skit.

Ikväll ska rummen röjas och vin ska drickas och kanske då en och annan cigg rökas.

Thats´s the plan.

Colgate

Senaste nytt på innebrännarefronten: den blev inte besegrad utan kom tillbaka, dock med försvagad styrka. Jag har nu inför natten preparerat den med tandkräm. Från min ungdoms dagar har jag nämligen ett minne av att tandkräm inte bara var effektivt mot sugmärken. Eller?

Trycket

Nu ska jag gå på utvecklingssamtal med sonen. Min innebrännare är numera nytryckt (det kom en ganska sliskig vätska om någon är intresserad) men jag vetifan om det blev bättre för det. Jag är nu illrödflammig och antagligen ännu mer svullen. Känner mig HOT HOT HOT!

Inburner

Alltså, jag fyller 35 om lite mer än en månad. Igår anade jag begynnelsen till en stor och mycket öm innebrännare. Idag när jag vaknar har ansiktsformen ändrats. Mungipan pekar nedåt (mer än vanligt då kanske) pga. att jag är så svullen och jag ser i allmänhet inte klok ut. Fast det kanske iofs inte har med innebrännaren att göra, vad fan vet jag? Idag kan jag iaf skylla på den.

Hallå, jag fyller snart 35 och har aldrig haft problem med ungdomsfinnar! Vad fan är detta? Mina elever kommer att mobba mig. Jag kommer att bli hackkyckling of the day.

Det regnar iaf än så länge inte.

En osund själ i en osund kropp

Försöker mig på en sundare livsstil och äter fruktsallad bestående av halvruttna äpplen och lagom sladdriga vindruvor med en och annan kärna i. Spännande om det ska krasa och bli lite beskt eller om man ska klara sig.
Men på allvar undrar jag faktiskt hur i helvete jag ska klara av att förhindra att mina kläder blir mindre och mindre. Mat är gott. I synnerhet då extra onyttig mat. Och godis (helst choklad). Och chips. Och nötter. Och ostbågar. Och läsk. Och vin. Och grädde. Och så vidare. För att det ska smaka extra gott ska allt detta intas på kvällen.
Dessutom har jag blivit så jävla lat. Tar numera helst bussen dit jag ska. Att gå är överskattat. Förutom idag när jag började min sundare livsstil. Jag gick till och från Centralen. Egentligen skulle jag behöva gå till och från Skurup.
Imorgon kan jag nog inte gå överhuvudtaget för det ska tydligen regna som fan. I övermorgon också. Undrar när jag kan gå nästa gång.

Konst och igt

Ibland är bara allt så jävla konstigt. Som tex. att det är ett w mitt i min mailadress i min automatiska inloggning till min sida på blogg.se, så att jag måste ta bort det varje gång jag ska logga in, för att jag inte orkar skriva in hela mailadressen + lösenord. Hur kom det dit? När skrev jag fel? Var jag nykter?
Och varför sitter jag här och bloggar när det enda jag gnäller om annars är att jag aldrig får sova tillräckligt? Varför går jag inte och lägger mig?
Och till det konstigaste av allt, vem fan har installerat en timer i tvättstugan så att centrifugen stängs av prick kl. 20.00, så att om man skulle missa med några sekunder så går inte skiten att öppna och resultatet blir att en hel hög med våt tvätt måste ligga kvar till följande morgon? Det är konstigt! Och idiotiskt! Och helt jävla sinnessjukt! Och ännu konstigare än det konstigaste av allt förresten, är att ingen har satt upp någon lapp om detta!
Jävligt konstigt.

Tänk vad ett svart hårspänne från H&M kan ställa till det

Läser som tidigare nämnt tvångsmässigt några modebloggar. Vet inte varför, eller jo kanske mest för kommentarernas skull förresten. Det är fan sjukt hur människor framställer sig som totalt avsaknade av egen stil. De framstår för fan som helt jävla identitetslösa. Och ja, jag orkar gnälla och jag orkar gnälla och jag orkar lägga tid på att bry mig och ja, jag har ett liv som svar på allt jävla dravel man får höra om man skulle våga kommentera hos någon modebloggerska. Varför jag bryr mig? Vet faktiskt inte riktigt det heller men jag blir så jävla provocerad och tycker det är så jävla sorgligt hur dessa identitetslösa (osäkra) människor förminskar sig mer och mer till förmån för modebloggerskorna vars hybris riskerar att rinna över och dränka oss alla i skit.

Det mest slående exemplet kom idag eller igår. Någon modebloggerska skrev i sin specifikation av dagens outfit att hon hade ett svart hårspänne från H&M (inte ens synligt på bildjävelen). En av kommentarerna till detta var då, "åhhh hade du ett svart hårspänne från hm....vanlig hårnål, eller mer stort spänne? Du glömde skriva det."

VARFÖR VARFÖR VARFÖR??

Det är sorgligt och jag blir så jävla irriterad att jag håller på att spy upp mina nyss svalda smörgåsar!

Morgonstund och det är jävligt mörkt ute

Något av det mest klockrena jag kan minnas att jag fått i brevlådan var ett vykort med en gravsten och ett kors som motiv samt texten, Är du död? Jag fick det för många år sedan av en vän som väl tyckte att jag var jävligt dålig på att höra av mig och jag borde fan få brevlådan full av sådana vykort än idag, av alla de få vänner jag har kvar.
I alla fall hörde den här vännen av sig till mig i veckan. Vi har inte setts på ca tio år! Jag blev mycket förvånad över att höra henne presentera sig. Synd bara att vännen fortfarande verkar ha alkoholen som bästa vän.
Jag lovade att höra av mig och jag hoppas att jag orkar fullfölja det...

Förresten, orka blogga 05.45!

Dagens Sterling

Dagens åkomma: förkyld på alla sätt och vis. Dessutom är det måndag, vilket sannerligen har märkts.

Har i alla fall bokat en resa till Budapest den 29 oktober - 2 november. Ett ljus i tillvaron trots Sterlings nya bagageregler som jag är alltför för arg på för att överhuvudtaget orka skriva här. BajsSterling. Ni är på väg att förlora trogna kunder, hör ni det era bagagefascister!

Dagens outfit

Ja jag har tjatat om Alex Schulman i tidigare inlägg och jag kommer att fortsätta med det så länge han ger mig sådana här gapflabb. Läs, studera och förundras över genialiteten att krossa alla löjliga modebloggerskor.
Fy fan vad han lyckas!


http://blogg.aftonbladet.se/14002/perma/523332



ÄÄooohöm

Amen M! Skulle vilja supa loss med dig! Blev nyss medveten om att detta har blivit the new chat. Vad thinks?

Kärlek

Min lille bror. När fan ska du vakna o fatta att jag bryr mig?????????????????????

hits