Bloggkommentatorerna

Jag har hittat hem!
 
http://bloggkommentatorerna.blogg.se/

Upphovskvinnorna till denna bloggen är mina nya idoler. Innehållet i deras blogg med tillhörande kommentarer är allt jag behöver för att själen ska må bra. De fetdissar bloggen jag bara inte kan låta bli att läsa, flera gånger varje dag. Och nuförtiden efter nästintill varje inlägg i den här jävla bloggen är jag så frustrerad att jag skulle behöva psykologhjälp. Nu har då alltså äntligen befrielsen kommit i form av bloggkommentatorerna och de svalkar som sagt min själ genom att sätta fingret på ALLT jag själv går i gång på. Idag var jag själv omnämnd i ett av deras inlägg då de typ berömde mig och två andra för att på ett konstruktivt sätt ifrågasätta nyss nämnda bloggerska i hennes pinsamma försök att verka...jag vet faktiskt fortfarande inte vad hon ville verka.
Och nej, idag kunde jag bara inte låta bli att kommentera, det rann över. Fullständigt!

Jag kommer på mig själv att verka lite sjukligt besatt. Det bjuder jag på i så fall. Jag har roligt samtidigt som jag våndas as hell.

I morgon är det äntligen fredag och jag har sovmorgon till 06.10.

Long time no see

I nattens dröm fick jag ett hett erbjudande. Tyvärr innebar erbjudandet att sambo had to go. Och såklart kan jag ju inte byta bort honom so he stayed.

För övrigt har detta hittills varit en förkylningsvecka där Alvedon varit och så även idag är min bästa vän.

Idag är fanimej och tack och lov sista dagen på årets värsta månad.
Let there be light.

Sova säng

Jag har fått sova till 10.00! Min kropp måste fan undra vad som står på. Men konstigt nog är jag inte det minsta utsövd. Tvärtom, jag känner mig råbakis utan att ha druckit en droppe. Men som sagt, kroppen är väl helförvirrad av att få sova.

Gårdagskvällen tillbringades i soffan med pizza och enorma mängder godis och läsk. Nördar som vi är köpte vi Nord och syd boxen. Den varar 18 timmar varav vi såg tre. Många underbara timmar kvar. Jag ska även kolla upp om Törnfåglarna finns som box. Ja, nördar sa jag ju.

Ikväll blir det i alla fall kalas på våning 36 i Turning torso. Känns lite mindre nördigt. En tanke om vin finns.

Bajsa, kissa eller snyta

Jag är otålig och blir vansinnig på sidor som tar mer än en tiondels sekund att ladda upp. Och idag tycker jag stundtals att hela jävla Internet kan dra åt helvete så segt det är. Det måste bero på trötthet för jag har haft så sjukt dåligt med tålamod hela veckan. Jag har i mitt inre målat upp bilder om hur jag kör ner hela min arm i elevernas halsar och sliter ut deras stämband så att de håller käften. Tack gode Gud för att det är fredag i morgon. På lördag ska jag för första gången på mer än två veckor få vakna utan en satans jävla väckarklocka!

Tack vare sömnbrist sprack den sedan länge planerade Andilyssningen på Debaser. Han sitter, står och går väl där nu och sjunger och spelar så vackert som bara han kan. Jag sitter i soffan och bloggar och ser fram emot morgondagens sovmorgon som sträcker sig till 06.00. Finn tre fel!

Kunde förresten inte låta bli att le när jag vandrade hem från Netto med ett sexpack åttapack toapapper under armen. Det slog mig om folk som såg mig undrade om jag skulle hem och skita. Eller är det kanske bara jag som tänker så när jag ser folk som handlat toappaper? Man kan ju faktiskt behöva kissa och snyta sig med.

Nu ska jag lägga mig och läsa Svinalängorna.

Supermassive black hole

Idag gick jag hemifrån 06.40 och kom hem nästan på klockslaget 12 timmar senare. Normalt? Nej för helvete!
Dessutom kan Malmös kollektivtrafik knulla sig själv i röven eller någonstans där det passar sämre. Jag är så jävla inihelvetes trött på försenade eller inställda bussar och på reparationer som inte är nödvändiga för att turen ska kunna köras och som påbörjas när bussjävelen redan är försenad. Bland annat!
Jag är överhuvudtaget trött på människor, framförallt människor i trängsel. Jag är alltid bland människor i trängsel - på morgonen på centralen, på tåget till jobb, på jobb, på tåget hem från jobb, på centralen sen eftermiddag/kväll efter jobb och på bussen hem. Jag tror att en isoleringscell hade varit rena jävla himmelriket efter en arbetsdag. Och jag efterlyser fler män i skolan. Jag pallar inte kärringtjafs och kärringpladder i för stora doser. Måste man prata om sina barn trehundratjugoniomiljarder gånger per dag bara för att man är kvinna? NEJ det måste man inte! Man kan vara kvinna och älska sitt barn utan att överhuvudtaget nämna henne eller honom eller båda på en hel dag. Det är sant, jag lovar! Ibland vill jag banka mitt huvud så hårt i väggen att min hjärnsubstans stänker över rummet och täpper till munnen på de som kärringtjafsar tills jag måste gå på toa och hyperventilera.

Ledger

Jag fick en chock när Aftonbladets huvudrubrik meddelade att Heath Ledger är död. Det är absolut inte så att han är en av mina stora favoriter och jag kan inte nämna många av hans filmer men jag har ju sett Brokeback Mountain och den träffade som en pil mitt i hjärtat just p.g.a. fantastiskt skådespeleri. Och herregud, han var 28 och lämnar efter sig en liten dotter. Och det är ju fan alltid en stor tragik när en ung människa dör och framförallt när man misstänker eget vållande och droger.
Djupt tragiskt!


Fy fan

Usch fy fan vilken svacka jag är i nu. Förstår inte hur jag ska orka ta mig igenom denna dag. Att bara klä på sig är en fysisk och psykisk ansträngning. Jag känner mig bara nere och ledsen. Allt är stress, press, kyla och mörker.
Fy fan för allt.

Godhet

Härom dagen satt jag och vänner och pratade om rökförbudet som nu till min stora förfäran ju även gäller i bla. Danmark, Berlin och Frankrike. Jag menade då att många krogar o restauranger är snälla mot sina rökande gäster då de sätter ut gasolbrännare vid askfaten. Delar av mitt sällskap skrattade och sa att det antagligen inte har med snällhet att göra utan att de vill behålla sina gäster. Ja, kanske det. Och det är därför jag aldrig kan bli moderatblå. Jag väljer att se det goda hos människor.

Poss Haj

Överflöd

Och förresten, efter ett stabilt storkap Veggie Whopper och Chili Cheese bullar måste man ju ha godis.

X-box live

Härom dagen provade jag Call of Duty 4 och nyss lärde jag mig vad Killcam betyder - kort och gott att man ser hur man dog. Jag är fan snart fullfjädrad player.
Nej förresten, man behöver koordination för det. Tyckte med att det måste finnas en hake.

Jag håller mig till Singstar och Buzz på Playstation, det är grejer det,

Waiting for a star to fall

Idag vill jag ha en bättre dag än igår. Det är ju fan trots allt fredag!
Hörs och ser dock  ut som om jag får åka kollektivt till Centralen, riktigt crapväder ute.

Ha en bra dag!

Tillkännagivande

Jag har blivit snuvad på en bloggkonfekt. En av de bloggare jag läser frekvent har numera beslutat sig för att enbart publicera kommentarer som innehåller konstruktiv kritik. Enligt bloggarens mening är detta då samma sak som nästan ingen kritik alls eller ganska snäll kritik. Därmed känns det som om jag inte alls kommer att läsa bloggen lika frekvent längre då det ju var den konstruktiva kritiken och de sanslöst underhållande debatterna som vanligtvis uppstod kring denna, oftast på grund av att bloggaren inte verkar ha en aning om vad konstruktiv kritik innebär utan tar all form av kritik som avundsjuka och kränkningar (shit vilken megamening jag fick till där).
Jag som utifrån detta inläggs innehåll uppenbarligen inte har något liv ser därmed detta att inte få frossa i okända människors ganska patetiska bekymmer som en mycket stor förlust.

Jag Jag Jag

Jag vill resa! Jag vill bort! Jag vill ha något att se fram emot! Jag stiger gärna upp tidigare än 05.10 för att åka till Kastrup. Jag är för övrigt gärna uppe hela natten för att åka till Kastrup.
Jag skulle kunna tänka mig en tredje gång i Berlin.
Jag har inte ätit bröd idag fast alla Läkerol jag tryckt i mig gör att magen är fucked anyway. Jag måste nog fan sluta äta helt för att magen ska sluta krångla. Eller dricka vin och röka cigg, för då mår den toppen som fan. Det är faktiskt alldeles sant. I alla fall ett tag.
Nu ska jag kolla Sterling och Hotel Connect och dregla.

Postkontoret jobbar

Jag skrev precis till min käraste vän att hon ska fundera mindre. Några minuter senare slog det mig att jag bör ta det rådet och göra precis tvärtom.

Jo, jag funderar mycket på händelser jag oftast inte kan påverka såsom mina nära och käras hälsa och säkerhet. Jag funderar även bakåt i tiden på sådant jag gjort, oftast  då mindre bra saker men jag funderar inte på varför jag gjort det. Vad jag borde fundera över är min tid här och nu vilket ju innebär en form av strukturering, planering och självrannsakan. Summa summarum: Jag är nog stundtals alltför impulsstyrd.

Till att börja med; varför har min mage börjat krångla som fan igen? Och jag kom fram till att jag äter för jävla dåligt. Jag äter alldeles för mycket bröd. Nu är det alltså slut med bröd för ett tag!

Och nu håller jag på att bli sen som fan. Shit! Nu när jag just börjat tänka.

Jepp

Jag är i helvetet, dock ett kallt sådant för jag fryser som fan. Att vara vaken nu är faktiskt en obeskrivlig plåga. Men fan, jag ska inte gnälla utan hylla Zlatan.

Asså jag var så nervös inför prisutdelningarna igår för jag hoppades så intensivt att han skulle få sina priser, framförallt Jerringpriset då. Man vet fan inte hur svenska folket röstar, det har vi ju sett förr i andra sammanhang ( ja även igår eftersom Lidström, som både blivit framröstad till bästa europeiska spelare någonsin i NHL samt vunnit titeln bästa spelare för tredje(?) året i rad inte ens är bland de tre bästa). Men ingen rör vår Zlatan och jag är så jävla glad över att han äntligen fick bekräftelse från hemmaplan och han var nog ganska rörd. Vilken stjärna han är! När han visar sig stannar allt upp för en stund. Det är så jävla häftigt. Han är så jävla häftig. Han är Zlatan and we love him!

Hej och Hå

Att LERA det är att leva en smula. Jag vet att i alla fall en ( av alla de fem eller sex) av mina läsare och som jag håller så oändligt kär och som jag fått uttrycket av såklart vet vad som menas. Nu är det ju så att lerandet för tillfället inte är som det ska, för att vara riktigt personlig och att tala klarspråk, men det håller på att vända, tror jag. För detta är jag så ofantligt lycklig och lättad och det är anledningen till att jag var tvungen att skriva detta annars ganska meningslösa och egentligen ganska fjantiga inlägg. Men to me, it means A LOT. Och det är min blogg så det så.

På menyn står: Subwaymacka och gott rött vin.

Väntar

Fan, denna veckan har ju gått fort. Fredag i morgon, sovmorgon till 05.40 och AW vankas. Sen jobb i helgen men i alla fall lång sovmorgon på lördag. Jag har en snäll och förstående arbetsgivare.

Har dragits med ett  stort problem hela veckan. Det driver mig till absolut vansinne. Inom vissa områden är jag en vanemänniska in absurdum. Rubba inte mina toavanor! Eller, "Det löser sig sa han som sket i vasken". Men det är ju just det...


05.10

Nyduschad, nytandborstad och nysmörjd. Ska snart vräka mig ner i sängen med min bok. Nu är man tillbaka i tröttkvällarna som innebär att man stundtals eller rättare sagt oftast inte orkar mer än det som är absolut nödvändigt. I morgon kommer alltså då eleverna och 05.10 är i gång. Fast JAG TROR att nya schemat kommer att innebära att jag slipper TVÅ 05.10 mornar, kanske med start redan på fredag. Jag och mina kollegor satt hela eftermiddagen och försökte få ihop scheman för oss och eleverna och det är i stort sett färdigt. Även om vissa dagar är kräkintensiva slipper jag i alla fall som sagt TVÅ 05.10 som i stället kan flyttas fram till  ca.05.40 respektive ca. 06.10. Låter inte mycket för världen men du anar inte...

GOD NATT

Svensk vinter är underbar

Måste det fucking regna? Jag får liksom min dagliga motion genom promenaden till Centralen. Jag ska våga trotsa vädret. Och nu bär det iväg. Ha en bra dag.

Död Dödare Dödast

Eller Död ,mer Död, mest. Död. Jo, jag jobbar som svensklärare och hävdar bestämt att man i praktiken kan vara olika former av död. Jag är fan ett levande bevis och jag är mest Död eller Dödast just nu.
Och ute är det såklart ett väder som borgar för ytterligare utsläckning av liv. Men jag SKA gå till Centralen. Nu är det slut på sötebrödsdagarna på alla sätt och vis.

Hej och hå.

The Gran has left the building

Ja, då är det definitivt över. Fast nu var där ju ingen återvändo längre. Julen ÄR SLUT och den barrade as hell. Men jag vill tacka The Gran för alla lyckliga stunder vi fick tillsammans. Du höll ut längre än vi trodde.

I morgon är det heller ingen återvändo till jobb längre. 07.45 sitter jag på tåget till Skurre. Hur fan trött jag kommer att vara då kan jag faktiskt inte föreställa mig. Det har verkligen varit ett vändapådygnetjullov. Kommer ju nog inte att somna snart och borde för övrigt redan sova för att stiga upp 05.50. Får i alla fall lite sovmorgon första och andra dagen. Det är inte 05.10 förrän på onsdag när dårarna och gullungarna börjar.
Ska ju förresten även jobba helg hos K.
Busy life!
Jaja, snart sportlov...

Kalorier kalorier förena eder

Jag håller nog sakta men säkert på att förvandlas till rent socker och rent fett, vilken form det nu än har. Sedan middagen med quorn och bakpotatis med bregott och creme fraiche har jag ätit och druckit läsk konstant. Ostbågar, äpplepaj med vaniljsås samt lösgodis och oräknebara glas läsk har alltså lagrats i min arma kropp. Och aktiviterna har till 99% utförts i soffan. Det vill säga, inte många. Det som varit mest energikrävande idag, efter handling och middagstillagning har nog varit Buzz på Playstation och Texas Hold em in real. Ja, det säger väl allt. Jag kommer att vara åderförkalkad inom ett år.

Latlördag

Vilket busväder det är. Har precis kommit in från en runda på det extremt spännande Kronprinsen. Var tvungen att gå dit då jag behövde salva på Apoteket till min stjärna som ska avtäckas och börja smörjas idag. Med hem kom bl.a även bakpotatis. Tredje gången denna veckan. Vi har verkligen fått smak för det, med massor av Bregott,  Creme Fraiche och salt. Onyttigt som fan med ack så gott.
Resten av dagen ska tillbringas med mys i hemmets värme. Skulle ju egentligen gått och firat en viss 40-åring men han är sjuk på sin stora dag. Dålig timing skulle man kunna säga.

P.g.a stjärnans placering avråddes jag förresten att diska på ett tag. Muhaha.

Nytt smycke

Att hoppas gav frukt. Jag har nu införskaffat mig ett permanent smycke; en svart stjärna på insidan av handleden :)

Tredje gången gillt eller?


A new beginning

Sista jullovsdagen. Helgen räknas ju inte dit tycker jag. Ja va fan, det är bara att go with the flow.
Det blir alltid bra när man väl är på plats. Ska nu i alla fall läsa första kapitlet i en bok om skolans psykosociala arbetsmiljö - allas läxa till konferensen på måndag.

Får se sen vad dagen bjuder på. Det är faktiskt inte upp till mig utan hänger på om någon annan har tid. I have my hope up high.

Och dessa då!



Vafan skulle jag nu på Mrs H att göra?

(Ja, förra och denna bilden från Mrs H)

Vill ha, vill ha, VILL HA!



Asså, den är ju en våt dröm!

Stånk

Då var vi här igen. Samma tid och nästan samma plats (ligger i den andra soffan nu) som igår. Det gick inte att komma tillrätta med dygnsrytmen i natt heller. Får väl vackert ta smällen på måndag morgon, that´s it.

Jaha och så blev det fullständig idétorka och därmed skrivkramp så det är väl lika bra att lägga ner skiten för i natt.
Aldrig blir det något storverk uträttat.

Som det kan bli

Inte helt otippat sov jag till närmare 10.00 idag. Små skitsnöflingor viner omkring i blåsten utanför. Och vi som måste ut idag. Det ser ut som ett väder man helst vill undvika men vi ska hälsa på morfar på ortopeden och jag ska hämta ett par byxor på kemtvätt.

Vi har ju i vårt land en mycket populär modebloggerska som blivit mamma för några månader sedan. Jag är allt annat än ett fan av henne men känner just nu all sympati i världen för henne; någon har alltså tagit en bild på hennes dotter och publicerat den i ett forum för nyfödda bebisar och skrivit  nytt namn, fördelsetid samt längd och vikt. Dessutom en välkommen till världen hälsning.

Det är fan sjukt obehagligt!

Mina teorier om vad detta handlar om är att det :

1. Är en "lustigkurre" som bara vill kolla hur debatten blir och således inte menar ett skit med detta.
2. Är en typ stalker som faktiskt är så faschinerad av bloggerskans liv (det  verkar ju finnas några som tydligen är det) att hon (förmodar jag) verkligen vill leva sig in i det. Skulle i så fall inte förvåna mig om hon dagligen kopierar kläder, aktiviteter osv. osv.

3. Är någon som inte kan få barn och desperat vill komma i närheten av känslan genom att göra så här.

4. Är en fjortis som är en blandning av tvåan och trean men som ändå inte riktigt förstår vad hon gör.

Det finns säkert fler aspiranter men jag orkar inte tänka ut fler och jag orkar dessutom inte engagera mig mer i frågan. Oavsett vilken anledning den här människan har haft för att publicera bilden och texten är det djupt tragiskt och som sagt sjukt obehagligt och jag hoppas att modebloggerskan så fort som möjligt kontaktar ansvariga på sidan och försöker komma till rätta med saken.

Nu ska jag njuta av mer kaffe.


Planlöst svammel

Ja, jag borde sova men är fan inte trött. Sov till nästan 10.30 idag. Borde nog försöka rätta till dygnsrytmen tills på måndag när 05.10 mornarna börjar igen men denna natten ska jag bara fortsätta njuta av att inte ha någon jävla tid att passa i morgon bitti. Börjar dock bli lite trist att surfa runt. Får väl se vad Tradera har att bjuda på under denna sena timme.

Glädje

 
Så mycket betalar staten ex-politiker Får dela på 78 miljoner sedan 2006 På avlöningslistan finns Ulrica Schenström trots att hon gjorde bort sig och fick sparken.

DISKUTERA!
Är det okej att betala en ex-politiker 84 000 kr/mån i två år? Ja - om man sitter på en så utsatt position. Nej - det är alldeles för mycket.


NEJ DET ÄR INTE OKEJ! Moderatjävlar!

Ja, jag vet att det inte bara finns moderater och annat blått pack på listan men nu var det hennes äckliga tryne som fanns med så hatet späddes på.

DEN JÄVLA AVLÖNINGSLISTAN OCH DET JÄVLA SYSTEMET ÄR ETT HÅN OCH ETT SLAG I ANSIKTET MOT ALLA "VANLIGA" OCH ÄRLIGA MEDBORGARE OCH HÄR HAR MODERATPACKET ALLT ATT TA ÅT SIG MED SIN HETSJAKTSPOLITIK. HALLÅ OCH VÄLKOMMEN TILL DUBBELMORALLANDET.
FAST EGENTLIGEN ÄR DET ALLA SOM RÖSTADE FRAM DEM SOM SKA SKÄMMAS MEST! NÖJDA?

Time after time

Ångesten kryper omkring i kroppen. Jullovet är på upphällningen. Det som kändes så efterlängtat, långt, mysigt och annat positivt är alltså nu snart slut. Fan vad tidhelvetet går fort.
Jag vill inte alls börja jobba igen. Jag vill leva ansvarslöst, tidlöst och oberoende. Jag vill vara en slacker på heltid.

hits