Acne skapar habegär

13853-12

Kom hit bums! Kan dock vara utan huvudbonaden.

13853-11

Och dessa...suck!


Bilder från Acne såklart.

Bye bye Glorias...I will miss you

Dumma bajshål! För att uttrycka mig i mycket milda ordalag - Glorias lounge ska vräkas till förmån för en exklusiv klädaffär!!

Jag råkar gilla det stället SOM FAN!

Får fanimej hoppas att det blir en jävligt intressant klädaffär, typ Topshop eller Urban outfitters. Fast de kan väl iofs inte kallas exklusiva.

I vilket fall som helst, BAJS, BAJS och BAJS!!!

Sunk???

Undrar förresten varför jag plötsligt har börjat använda begreppet, sunk...såg att det användes både igår och idag. Det är faktiskt out of my medvetande. Måste vara uppmärksam på om jag använder det även i talet.

Konstigt!

Steichmanovic

Det sunksnöar ute, dvs små små våta snöflingor förpestar min utsikt. Hallå, det var ju på väg mot vår i helgen kändes det som. Bajsväder!

Detta innebär att min vistelse utanför lägenheten är i fara ännu en dag. Fast jag måste gå och posta en försändelse och jag bör gå till Apoteket och köpa nya magtabletter eftersom min magkatarr har bråkat som fan de senaste dagarna. Men dessa ärenden var ju då inte allt. Planerna som sköts upp igår är fortfarande aktuella. Förvisso går det ju att rätta prov hemma och jag måste rätta dem någon gång denna vecka men jag känner även fortfarande ett secondhandaffärbegär (oj ett litet rim sådär på morgonkvisten).

Äh, jag orkar inte ta så tunga beslut nu. Ska fortsätta med koffeinpåfyllningen och sen kanske jag är mogen.

Sunk

Jag kan härmed proklamera att det INTE kommer att bli något produktivt gjort idag. Har legat i soffan och läst ELLE som min snälla granne tagit hand om då brevbäraren lagt den utanför dörren och eftersom vi var i Berlin blev den liggande där några dagar, tills hon då ringde på och överlämnade den i min hand.

På tal om brevlåda så kom CSN beskedet i går. Tid att börja betala tillbaka studietiden nu och jag kan ju då meddela att månadsbeloppet INTE är i paritet med en lärarlön. Jo, det ska löna sig att utbilda sig, eller hur låter det? FUCK från mig i alla fall! 

Nu ska jag göra mig ett glas pulverkaffe som jag snodde med mig från hotellrummet (pulvret asså) Det är fan mycket godare än "vanligt" kaffe. Hoppas jag kan piggna till lite, eller förresten vad spelar det för roll, jag kan ju verkligen ta ut slapp svängarna nu!
Har ju faktiskt dessutom gjort något vettigt: skickat efter blankett om fil.kand bevis, ladokutdrag samt börjat fylla i blanketten om examensbevis för lärare som jag till min stora glädje hade hemma. Måste dock ha viss hjälp för fortsatt ifyllnad, för en blankett kan ju aldrig bara vara klargörande, något måste ju kunna ifrågasättas. Blah.

Update 1:
Blev totalt antisugen på kaffe hur otroligt det än låter. Ska nog äta äpple i stället.
Update 2:
Läste en blogg med en bild på en latte med kanel. Måste såklart testas så kaffe it is ändå!

Idag

Alltså, jag har sportlov. Låter onekligen lite konstigt men det är ju ett av de stora privilegierna man har som lärare och som man BEHÖVER som lärare...säger jag efter tre veckors anställning...

Ett av de mindre stora privilegierna är då att stiga upp 05.30 var och varannan morgon, i alla fall om man jobbar i Skurup.

Sitter här och är tröttförvirrad med mitt kaffeglas, fy fasen vad seg jag är! Men jag kan och får ju faktiskt lov att vara det. Det är ingen som bryr sig om vad jag gör just nu och det känns alldeles fantastiskt!
Hade dock några vaga planer för dagen, tänkte ta med mig en lunta orättade engelskprov till nåt mysigt cafe, kanske besöka någon second hand vilket var ungefär hundra år sedan. Men nu det känns faktiskt som om dagen kommer att fortlöpa inom hemmets väggar. Känner mig inte alls social. 

Den som lever får se.

Morgonens hemska insikt

Alltså, let´s face it! Jag måste ha universums tråkigaste garderobsinnehåll. Har suttit och läst en massa modebloggar i brist på annat men aj vad jag skulle vilja ha det ogjort. Varför har alla väldigt många så underbara kläder men inte jag? Kan iofs bero på att jag inte har ägnat mig åt någon form av seriös shopping på väääldigt länge men fan vad det ska bli ändring på det snart. Undrar bara när jag ska hinna med det...

hits