Dagens

Sambon tyckte förresten att jag skulle döpa om min blogg till Dagens åkomma eftersom det alltid är något fel på mig. Känner docck inte för att döpa om den men ett och annat reportage kan jag väl bjuda på.

Dagens:
Halsont, frossig, kallsvettig, feberaktig, allmänt bomullihuvudetaktig, nässvidig samt förkylningskonstigimagen.

Så är det idag.

Vänskap

Fick precis ett mail från en underbar människa, min bästa vän. Det hon skrev om är fruktansvärt tragiskt och gäller henne själv men hon uttryckte det så vackert att det nästan blev lyrik.

Följande meningar till mig och min sambo avslutade mailet,

"Längtar efter dig! Att få träffa Er två igen hade varit som att bli kär på nytt. Ni är alldeles underbara!"

Det finns egentligen inga ord, min vän är alldeles alldeles underbar!

...

Tror fanimej att jag ska gå och lägga mig utan att  vare sig tvätta bort sminket eller borsta tänderna.
Ja, precis så jävla ofräsch är jag!
Och så jävla tuff nu men i morgon när jag vaknar vill jag nog typ bara ta två Ipren. (tänkte skriva dö eller skjuta mig i huvudet eller hänga mig hårt eller något annat i den stilen men tycker trots allt att livet kan vara alltför bra att ha)

Nu ska jag fan ta mig gå och sova hårt som fan!


R & R

http://lagvidrig.blogspot.com/2007/08/rttan-rasmus.html

Någon vid namn Holger undrade vem som är vem.

För övrigt borde det finnas fler konstellationer. Med utgångspunkt från kvällen menar jag, Theodor Jensen, Titiyo, Stakka Bo, Fläskkvartetten och Fredde Wadling. Men kära Malmöfestivalarrangörer, en vädjan: om det finnes intresse från tusentals människor så låt för helvete artisterna få göra extranummer, även om tiden officiellt är slut.

Cirkeln är så jävla rund

Jag är avundsjuk. Malmöfestivalen är till för studenter, arbetslösa och alla möjliga sorters kulturarbetare eller de som skiter i vilket. Sedan jag flyttade till Malmö för 13 år sedan har jag övervägande funnits i dessa kategorier. Nu jobbar jag och är så jävla avundsjuk på alla som obetänksamt kan beställa öl, cider whatever alkohol efter konserten som slutar runt 22.00. (idag Levellers, snacka om flashback by the way) Jo, det gjorde jag med men INTE utan betänksamhet.

Triss, Lotto, V75, Tipset och sånt....

Orka!

Jag är så jävla trött att det behövs ett nytt ord för att beskriva hur jävla trött jag egentligen är. Vet inte hur många gånger jag höll på att somna under föreläsningen på jobb. Det är en jävligt obehaglig känsla att liksom bara försvinna bort en stund och vakna av att huvudet är på väg neråt.

Jag säger bara 05.10

En stor ättika med sprit i

Glömde för fan att lösa in mina Tia lotter idag! Tänk om någon annan fick mina lotter med the big cash på.

Sitter och väntar på att två X-box nördar ska spela färdigt sin fotbollsmatch. Jag vill gå till Mölleplatsen och se Tingsek. Han börjar spela om en halvtimme.
Ska utmana min totally fucked up mage med några goda kalla festivalöl Prince Mentol. Eller ska jag ta Marlboro Mentol. De är mycket snyggare för de är helt vita. Det är snyggt att röka snygga cigg.

Ska fanimej ställa klockjävelen i morgon med. Sonen ska spela sin första fotbollsmatch för Lilla Torgs FF. Det ska bli jävligt roligt. Jag är på väg att bli en fotbollsmamma. Så jävla vuxet. Shit alltså!

Kapital

Jag har börjat jakten på förmögenheten. En överfet lärarlön och två tia lotter. Tia lotterna gav vinst direkt. En tia på vardera. Imorgon när jag löser in dem mot nya förväntar jag mig big cash.

05.10

TIO ÖVER FEM. Det var då jag steg upp i morse.
Det finns ingen värdighet i att stiga upp TIO ÖVER FEM.
Det är för fan omänskligt att stiga upp TIO ÖVER FEM.

Trisslott, Lotto, Tipset, V75...


Har ni fest eller?

På min gård sitter en bunke töntar och har någon form av fest. Jag började höra dem vid 19 tiden och trodde då att det var ett gäng barn som hade vattenkrig eller nåt, eftersom jag bara hörde en jävla massa tjut och skrik hela tiden. Döm om min förvåning när jag gick ut i trappan och kollade och fick se ett dukat bord med vuxna människor. Va fan skrek de för? Sedan 20 tiden har de fortsatt skrika, tjejer i falsett och killar i bröl samt sjungit en jävla massa töntlåtar. Va fan håller de på med? De låter som 500 förståndshandikappade människor på läger.
Jag går snart ner och slänger en handgranat mitt på bordet.
Ska ni festa så gör för fan det med värdighet era jävla idioter!

It goes on

Ja vi har köpt ett  dygns wireless så nu får jag väl utnyttja det lite. Har precis kommit tillbaka från den hittills bästa upplevelsen i Aten. Sprang på en liten genuin taverna och skulle bara beställa varsin sen eftermiddagsmacka och en öl. I disken stod en grekisk gammal man som nog är en av de snällaste och mest generösa människor vi träffat. Han bjöd på flera smakprov hemmalagad ost, tzatsiki och färska fikon. Och i en helt underbar miljö på ett bord vid gatan. Det är så det ska vara liksom.

För övrigt är det fortfarande skitjobbigt att vara på semester i Aten, bo på femstjärnigt med takterass med pool, en otroligt påkostad frukostbuffè på en utomhusterass med utsikt över Akropolis. I frukostbuffèn ingår förresten äkta champagne. Åh vad jobbigt!

Jobbigt

Åh fy fan vad jobbigt det är att vara på semester i Aten.

hits