I should have seen it coming, I should have fucking known

Vår lägenhet är en fristad för världens alla former av damm!
Fy i helvete vad dammigt här är, eller är på väg att ha varit...det är väl fan inte riktigt normalt att man, för att kunna ta fram dammsugaren under sängen, ska behöva städa runt den först...?

Men nu jävlar ska här bli rent! Sen ska jag fanimej inte låta skiten frodas under så lång tid, hur jävla svårt kan det vara att få in en städrutin?

Ja, det är detta jag ska ägna min lediga måndag åt!

You're always up to no good
Your fingers in my cookiejar


Äntligen

har fyllona gått på fest! :)

Nää, så farligt var det inte, det var kul att träffa O och ta ett, eller två glas vin med honom men jag är ganska sliten efter praktfyllan igår, där min fina skepparkavaj blev ett minne blott någonstans runt Värnhem...

Jag dricker nog för mycket ibland...kanske, eller, jo, eller...jo! Skurup!

Just nu är tystnaden underbar, hör dock tonårstjejens tonårsfestmusik i bakgrunden men det stör inte det minsta.
När fyllona skulle gå gick O och ringde på hennes dörr för att prata lite tonårsprat (gissar jag) och då frågade hon mig om jag ville vara snäll att inte berätta för hennes mamma att hon hade fest.
Jag lugnade henne med, det är lugnt, klart jag inte gör det, de verkar inte ens ha någon alkohol på festen så va fan då?

Vilket underbart väder det har varit i dag! Det är fan snart oktober och sommarvärme, det firade jag och K med några öl i pildammsparken, helt underbart!
Nu är jag dock helt slut så sängen är inte helt otänkbar ganska snart.

See ya någon annan gång.


Ambitiös som fan

har jag tydligen blivit, sambon påpekade det i går kväll när jag satt och skrev redovisningen till litteraturuppgiften.

Ja, vad fan har hänt? Det vi hittills har haft i uppgift har jag varit klar med flera dagar innan det ska in och det är INTE likt mig! En teori jag har är att det hittills inte har varit någon större utmaning,så jag har helt enkelt bara läst in mig lite och svamlat ner en massa blaj. Därför kan man lika gärna skriva det så fort som möjligt, annars ligger det bara och ger ångest!

En annan teori är att jag faktiskt, efter 4 år i Lund och ett uppehåll med jobb, har "växt till mig" och så att säga växt in i rollen som en student som faktiskt tar ansvar för sig själv. Ha ha, fan vad pedagogiskt det lät då! Fan vilken pretantiös jävel jag är! Men trots allt ligger det nog något i det. (Vilken konstig mening)
Herregud, jag är snart 33 och får en sådan insikt nu!

Nu sitter jag här och försöker tvinga i mig en banan som smakar skit nu på morgonen, är varken frukost- eller banan människa. Men jag ska snart iväg och träna så något måste finnas i systemet.
Sen ska jag på föreläsning och i kväll till Möllan och dricka öl med kursarna. Trevligt! Och även mycket trevligt med alkohol, var ju typ inte igår!

Ska lyssna på någon låt jag inte kan bestämma mig för nu, medan jag byter om, får väl se vad datorn väljer åt mig.

Porrlampan

lyser sitt röda porrsken  vid sidan om datorn och jag sitter här ännu en natt.

Festfri 2 veckor!! Jävlar i hoppet va fan?!

Men så blir det ju med sjuk son, därav 4 avbokningar av aktiviteter denna helg, helt bulligt som han hade uttryckt det!

Tittade på Robinson innan och gissa om rutan blev svart precis när ö-rådet skulle börja?
Något fel med antennen eller nåt för grannen ringde på en stund senare och frågade om vi hade tv-bild, nope har vi inte!
Fast den kom tillbaka lite senare men då sket jag i vilket för då var ju ö-rådshelvetet och programmet i övrigt oxå för den delen, redan slut.

Har som tur är fallit för Cheap Monday hysterin och var idag och inhandlade ett par mörkgrå men har fortfarande svårt att förstå att man kan köpa snygga jeans för 400 kr! Helt underbart sjukt!
Finns ju dessutom i flera färger så nu kan min jeansbesatthet få fullt utlopp utan att gräva stora hål i min opraktiska börs.

Nu är Äcklet utläst och den var intressant även om jag nog inte ägnade den tillräcklig uppmärksamhet och koncentration för att förstå det äckliga fullt ut. Men visst har den sina poänger i äcklighet och eftertanke.


OM jag hade kunnat lyssna på musik jättehögt nu, vilket jag inte kan för att jag då väcker en sovande son och en sovande sambo, hade nattens låt varit, Mew - Special. Men istället får jag väl fortsätta att lyssna på datorbruset som överröstar tystanden.

Eller så går jag helt enkelt och lägger mig!

Ännu en

morgonens låt, som jag just hörde på MTV, Death cab for cutie - Soul meets body

Bra bra bra!

Hemma med sjuk son

och fortfarande ingen placering!
Fuck it, fuck it, fuck it och fuck it!

Fast sonen mår iaf bättre än i dag än i går kväll då han hade en en hög febertopp och bara låg och jämrade sig helt utslagen. I dag har han nog bara lite feber. Är iaf tillräckligt pigg för att spela dator och då kan man ju pusta ut lite...
Det är konstigt att hur gammal han än blir så blir man som mamma alltid orolig när febern stiger och han blir så fullständigt hjälplös. Jag föreställer mig ofta allsköns konstiga och farliga sjukdomar vid sådana tillfällen.
Men jag är nog en ganska normal mamma trots allt...?

Vädret ser ju riktigt vackert ut idag, fast vad spelar det mig för roll iofs, ska ju ingenstans, får istället lägga mig i soffan med J.P Sartres, Äcklet som är en av två böcker jag valt till litteraturseminariet om etnicitet och identitet nästa torsdag.
Den andra blir, Ett öga rött som jag ju fortfarande inte fått läst. Hoppas bara att jag kan läsa dem "som vanligt", att jag kan bortse från att jag ju faktiskt läser dem mer eller mindre ofrivilligt.
Fast jag hade ju såklart tänkt läsa dem förr eller senare så jag låtsas att jag gör det frivilligt.

För övrigt är jag så glad för att mina kursare är så jävla trevliga, lättsamma, självdistanserade och en massa andra superlativ jag inte kan komma på nu.
Det känns som att vi kommer att funka jävligt bra ihop och jag ser fram emot att tillbringa tre terminer tillsammans med dem!

Jag är även glad för att jag i min väns forum för tetraplegiker och deras nära och kära, läste om glädjen och lättnaden hos en anhörig till en nyskadad, för att han eller hon (den anhöriga) äntligen funnit stöd, i forumet.
Sådant gör mig varm i hjärtat! :)

Så med denna värme ska jag nu läsa Äcklet. Ha ha, snacka om kontraster!
Förresten, först morgonens låt,

Oh, mirror in the sky, what is love?
Can the child within my heart rise above?
Can I sail through the changin' ocean tides?
Can I handle the seasons of my life?
Mmm, mmm, I don't know

Well I've been 'fraid of changin'
'Cause I've built my life around you,
But time makes you bolder, even children get older
oh, I'm getting older too
So...


Fleetwood Mac - Landslide

Love without pain isn´t really romance

INGEN PLACERING?
Om ditt namn finns med på listan men inget partnerområde är angivet betyder det att vi ännu inte lyckats lösa din placering. Detta arbetar vi dock med. Webbsidorna uppdateras varje dag (gäller även de anslagna listorna på din enhet).

Fortfarande!!!!!!!!!!!!!!!!
WHY?????????
Men undrar vad detta innebär egentligen....

Nu börjar jag faktiskt ilskna till på riktigt! Skrev ilskna tre ggr innan det blev rätt...

Steg för övrigt upp kl. 06.40 i morse eftersom sonen skulle till örondoktorn, mycket öron har det varit denna sommar. Men nu såg det bra ut, inget kroniskt öra som doktorn sa, vad som nu än menas med det...

Bla bla, fan va trist väder det är, måste ju gå och handla innan sonen kommer, men vill fan inte gå ut i detta jävla vädret. Varför gick jag inte innan?

Har iaf skrivit ihop två reflektioner eller vad man ska kalla det som ska vara inne tills i morgon. Ganska svårt att komma in i något slags vetenskapligt skrivande och tänkande när man bara har skrivit, läst och tänkt en massa blaj det senaste året. Hjärnan har inte jobbat på högvarv kan man väl konstatera.
Men jag vetifan om man kan kalla nämnda uppgifter för så där enormt vetenskapliga förresten...ganska mycket svammel där också :)
Jaja, skit i det!

Låt just nu:

Only this moment
Holds us together
Close to perfection
Nothing else out there
No one to guide us
Lost in our senses
Deep down inside I know our love will die

Röyksopp-Only this moment






Amen för fan!!!

INGEN PLACERING?
Om ditt namn finns med på listan men inget partnerområde är angivet betyder det att vi ännu inte lyckats lösa din placering. Detta arbetar vi dock med. Webbsidorna uppdateras varje dag (gäller även de anslagna listorna på din enhet).


När i helvete blir detta då??

Skicka mig till riksgränsen med en gång istället då för fan!!!

Ännu en natt

och lika mörk som igår.

Hmm, jag börjar nog vända på dygnet känns det som.

Och inget att skriva heller, så!


Fick förresten upplyst för mig idag att skåningar super mer än norrlänningar, yeah right!
Jag har för fan varit nykter en hel vecka! :)

Stilla natt... men heliga natt vetifan

Men mörk är den iaf! Och kanske t. o. m lite helig. Det beror nog helt och hållet på vem som betraktar den.

Tittade just ut och det var släckt i alla fönster.

Antingen har alla andra oxå haft en lugn hemmakväll eller så är de ute och festar eller så har de festat och däckat, alternativt somnat normalt eller så sitter de och trycker i mörkret eller så ligger de och trycker i mörkret eller så gör de något helt annat...typ.

Varför bryr jag mig? Jag tycker ju bara det är så jävla skönt att sitta här i mörkret.
Natten är en bra tid att sitta och tycka att det är jävligt skönt att sitta och tycka att det är jävligt skönt.

Så jag bryr mig således inte
Tyckte bara det var lite konstigt att det var släckt överallt.

Kan inte få, I need some fine wine and you, you need to be nicer ur mitt huvud! Jävla bra låt!
Synd att sambon sover annars hade den fått spelrum även utanför mitt huvud.

Annars kan man ju alltid börja nynna på David Hasselhorfs, Freedom!
Den går inte av för hackor den heller!
Men man måste ju samtidigt se videon, när han lagom bredbent gungar i takt med sina halvböjda knän och knyter sina händer i stark inlevelse, I´ve been looking for freedom, since I left my hometown...

Det om något är ett HALLELULJAMOMENT!

Nä, nu ska jag leta efter John Blund!






Idag har jag haft ett liv

för jag har äntligen orkat ta mig utanför dörren och varit på föreläsning.

Men jävlar vad jobbigt det var, dels att stíga upp 06.30 och dels att överhuvudtaget ta sig till skolan på cykel. Var helt genomvåt av svett och alldeles darrig i kroppen när jag kom fram. Vi talar då om c.a 10 minuters cykelväg...

Men alldeles alldeles underbart att se omvärlden, träffa trevligt folk och få lite intellektuell stimulans.

Helgen kommer därmed att bli mycket mycket lugn, nu måste stackars kropp få vila och bli frisk!



Har för övrigt precis diskat en äckeldisk som delvis bestod av en ingrodd soppgryta och tallrikar från i måndags och jag kan säga att det inte var så jävla mysigt.



Läste en underbart vacker text som 
http://klumpe.blogg.se/ lagt in i sin blogg och länken kommer här; http://klumpe.blogg.se/090905120958_fin_text.html.

Hmm, jag har inte riktig koll på det här med att lägga in länkar vilket säkert är väldigt uppenbart, får nog kolla upp det där. Ser inte riktigt ut som när andra gör det.


Nu ska jag lägga mig i soffan och plugga lite!


Bloody hell

nu vill jag ut och vara social, vill fan inte ligga här och hosta och snyta mig mer!

Dessutom känns det jävligt pissigt att missa föreläsningar precis i början av terminen.



Framförallt vill jag träffa folk!

Jag behöver social stimulans, är så jävla trött på väggarna här inne och på de alltmer gulnande löven i vårt vackra träd där ute. De börjar i allt större utsträckning falla till marken nu.

Och ändå har jag bara varit hemma två dagar...


Ikväll är det fotboll och hur jävla kul är det att se på fotboll när man är helt jävla förkylningsdäckad. Jag vill se fotboll på Glorias!

Fast huvudsaken är ju iaf att våra blå- och gula  hjältar vinner, så vi kan slappna av mot Kroatien!


Jag vill träna också, var ju såå skönt att komma igång efter latsommaren förra veckan, ett jävla bra pass blev det, med introduktion av en ny maskin, "ballpressaren" på schemat. Så nu slipper jag de glädjedödande knäböjen o. dyl.

Men det verkar som om ballarna får vänta ett tag på att pressas...istället får jag väl återgå till soffan och hoppas på att tv-n kan bli min länk till någon form av social samvaro...blaha!




I don't want to get over you.
I guess I could take a sleeping pill and sleep at will
and not have to go through what I go through.
I guess I should take Prozac, right, and just smile all night
at somebody new.

Sjuk

jag avskyr, hatar (samt alla andra okvädningsord  jag inte kan komma på nu,man kan använda som
 
synonymer) att vara sjuk!!

Känns som om någon har sprutat upp massor av vatten i pannan och näsan samt tänt eld på mina luftrör.
Tror jag har snutit upp en toarulle sedan i går kväll och det är fan inget lambi så man ser ut som en jävla

clown runt näsan. I feel pretty oh so pretty.



Att bara masa sig upp från sängen till datorn medförde en kraftansträngning av det formatet att jag helt

enkelt måste sitta kvar här tills någon form av ork har kommit tillbaka. Men jag får panik över att bara ligga i

sängen, hur jävla kasst jag än mår! Va fan, finns väl bättre saker att göra!

Och tack som fan kropp att du måste bryta nu precis när skolan började, har varit ok hela jävla sommaren

men NU, då jävlar ska vi jävlas!

Kan väl iofs ta åt mig lite, eller ganska mycket av äran att ha sjukat ner mig. Denna sommaren, har ju varit

så ohälsosam det bara går och helgen var inget undantag. Men man har ju kul under tiden i alla fall,

hjälper dock inte just nu!


Hösten får väl bli lite mer hälsosam, ska iaf röka mycket mindre när jag festar!!!



Nä, nu måste jag till soffan och lägga mig!

Breathe

You shout cause you're just as far in as you'll ever be out

And these mistakes you've made

You'll just make them again if you'll only try turnin' around



2 AM and I'm still awake writing this song

If I get it all down on paper it's no longer inside of me

Threatening the life it belongs to.

And I feel like I'm naked in front of the crowd

Cause these words are my diary screamin' out aloud

And I know that you'll use them however you want to.



...för att fortsätta deppigheten, men ack så vackert, men kanske säger delar av en text ingenting för den som inte har helheten...?

Helheten är Breathe med Anna Nalick


Meningslöst

Skulle som vanligt skriva något meningslöst dravel, men hittade en länk till denna,
 
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=230715 länken hos Galadriel och bröt ihopa fullständigt.


Kom då att tänka på en beskrivning av sorg i Per Hagmans, skugglegender;

...du är miljoner fågelungars blint gnällande hungriga näbbar i mitt bröst.


Smärta!



Fan vad denna dagen har börjat bra!

Måste komma över gladtröskeln igen, musik!!!


hits