Love without pain isn´t really romance

INGEN PLACERING?
Om ditt namn finns med på listan men inget partnerområde är angivet betyder det att vi ännu inte lyckats lösa din placering. Detta arbetar vi dock med. Webbsidorna uppdateras varje dag (gäller även de anslagna listorna på din enhet).

Fortfarande!!!!!!!!!!!!!!!!
WHY?????????
Men undrar vad detta innebär egentligen....

Nu börjar jag faktiskt ilskna till på riktigt! Skrev ilskna tre ggr innan det blev rätt...

Steg för övrigt upp kl. 06.40 i morse eftersom sonen skulle till örondoktorn, mycket öron har det varit denna sommar. Men nu såg det bra ut, inget kroniskt öra som doktorn sa, vad som nu än menas med det...

Bla bla, fan va trist väder det är, måste ju gå och handla innan sonen kommer, men vill fan inte gå ut i detta jävla vädret. Varför gick jag inte innan?

Har iaf skrivit ihop två reflektioner eller vad man ska kalla det som ska vara inne tills i morgon. Ganska svårt att komma in i något slags vetenskapligt skrivande och tänkande när man bara har skrivit, läst och tänkt en massa blaj det senaste året. Hjärnan har inte jobbat på högvarv kan man väl konstatera.
Men jag vetifan om man kan kalla nämnda uppgifter för så där enormt vetenskapliga förresten...ganska mycket svammel där också :)
Jaja, skit i det!

Låt just nu:

Only this moment
Holds us together
Close to perfection
Nothing else out there
No one to guide us
Lost in our senses
Deep down inside I know our love will die

Röyksopp-Only this moment






Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits