Helvete

Skrev ett lagom långt inlägg som bara försvann för att jag råkade klicka fel!

JÄVLA HELVETES KUKSKIT!!!

Det var det det!!

PISS!

FREDAG KVÄLL FÖR FAN

HELG, vad fan är det?

Trillar in källkritiska övningar i mailboxen. Kan ingen lämna mig ifred och låta mig ta en paus?
Herregud, jag har varit på topp mån-sön sedan tre veckor tillbaks känns det som, men jag ska göra klart, lär nog dock bli på söndag. JAG ORKAR INTE ANNAT!!

TREVLIG HELG, eller?

Don´t you forget about me

Läste någonstans, världens vackraste ord: I morgon.
Ger lite perspektiv på tillvaron och framförallt på ORDET. Många gånger ser man ordet/orden som något negativt, oftast i bemärkelsen att man skjuter upp någonting. Ur ett annat perspektiv framspringer livet och morgondagen som en gåva och en möjlighet.

En annan klokhet hörde jag tidigare i kväll då, Lasse Åberg i Andra chansen beskrev hur svensken tänker och agerar: Man tänker blått, röstar rött, äter grönt och jobbar svart.

Så jävla klockrent och så jävla sant!


Enjoy the silence

Alone at last. Festande pojkar åkt till Vinylbaren.
Kvar sitter en ganska trött skorpion och äter knäckebröd med rödbetssallad.

Sympatidrack två glas vin med ovanstående för att orka med deras onyktra närvaro och var med och planerade deras gemensamma 30-års fest som ska äga rum på självaste midsommarafton.
Kan nog bli hur jävla kul som helst!

Fick även hört, 30 seconds to Mars som ju är skitbra och som dessutom har en av världens snyggaste sångare, Jared Leto.

För övrigt har jag idag varit på Konsthallen med K och ätit brunch samt tagit del av Ernesto Netos, The Malmö Experience. Jävligt häftig installation som beskrivs som, "en jättelik organisk labyrint av tyger".
Helt underbara typ, Saccosäckar som man hade kunnat stanna länge i. Är nu faktiskt väldigt sugen på att köpa en saccosäck, ska kolla om IKEA har något i stil med det.

Utställningen håller på till 1/5 så jag tänkte även ta med sonen på en tur dit, kan nog vara något han kan uppskatta.

Nu orkar jag verkligen inte skriva mer. Vilken givande blogg det blev...
Ska förresten kolla IKEA nu.

Guten kväll.

Glömde rubrik så jag måste skriva till den nu

Äter: Inget just nu, har precis ätit en Falafel.
Dricker: Rött vin.
Lyssnar på:
Sambon som pratar i telefon med systern.
Ska göra: Tja, dricka lite mer vin och lyssna på BRA musik.
Läser: Ingenting.
Är:
Lite småfull.
Vill:
Bara fortsätta njuta av kvällen.
Humör: Småfullt bra :)
Har på mig: Mörka stuprörsAcne. Beigevit, typ romantisk second hand blus. Massor av guldarmringar/svarta armringar.
Dagens ord: I alla fall INTE vinterbada!

Ja det var det! Ännu en vecka gjord och jag fick nyss mycket GODA nyheter, vilket gör mig så GLAD!
Annars blev det lite "tillbakatänkande" på after work puben p.g.a. en persons uppenbarelse. Man har faktiskt haft ett händelserikt liv. På gott och ont...

Nu, MUSIK!

Crääpp

Jag är så trött nu ju!
Vill ju så gärna gå på, Svenssons och lyssna på en av världens vackraste män, Jonas Hassen Khemiri när han läser ur sin nya bok, Montecore men jag orkar fan inte. Blä för mig!

För övrigt var det en jävla massa tjat om kvinnor, könskvotering och jämställdhet hit och dit på nyheterna. Tyckte det var konstigt att de lyckats samla alla dessa likriktade nyheter till en och samma dag, ända tills det gick upp för mig att det ju ÄR, Internationella kvinnodagen idag.
Ställer mig dock fortfarande frågan om jämställdhet är att tillämpa (köns)kvotering? För det är ju alltid någon som blir diskriminerad i sådana fall. Eller? Jag är öppen för alla argument!
Njäe, jag tror inte att jag vill ställa upp på det och jag är givetvis FÖR jämställdhet mellan könen och mellan MÄNNISKOR!!

Nu ska jag koka soppa!

Vill dock fortfarande till, Svenssons!


Jag vill ha en ny handcreme men de hade ingen på Netto.

Äter: Apelsin
Dricker: Snart vatten.
Lyssnar på:
Ingenting. Efter en dag med högstadieungdomar är tystnaden UNDERBAR!
Ska göra: Sortera lite tvätt. Diska. Laga och äta middag. Se på tv. Planera lektion om D-day. Slappa.
Läser: Ingenting just nu. Snart fakta om Normandie/D-day. Puh.
Är:
Liiite ångestfylld över ovan nämnda lektion. Annars ganska nöjd med dagen hittills.
Vill:
Ha färdigplanerat ovan nämnda lektion.
Humör: Tillfredsställande.
Har på mig: "Mellanljusa" Replay, modell "typ morot". Svart Silverbullit-I Love You t-shirt. Brunlila kavaj. Silverhästsko-örhängen. Kum-kum ring. Grå Uggs utomhus. Jävla väder!
Dagens ord: Prov! (har idag fått typ trettiotusen förfrågningar när detta ska vara)

Någonting luktar fruktansvärt SURT i köket! Jag hoppas det är något i disken så det försvinner när jag diskar, för jag orkar inte gå ut med soporna idag.

Har lyckats banta i en och en halv dag nu och ska lyckas många flera, eller rättare sagt så ska jag ska få in ett bra ät- och träningsschema. Gick ju skitbra innan snus- och nikotuggstoppet och jag var då väldigt nöjd med min vikt. Dock är det svårt att ha ett konsekvent träningsschema när jag har VFT. Jag hinner inte träna på gymet i veckorna eftersom jag har dagkort som gäller fram till 16.00 och en joggingrunda ligger ju inte överst på listan när man kommer hem precis. Det är helgerna som gäller under VFT:n men denna helgen går ju då bort för då ska jag jobba. RÖV!

På tal om något annat, läser ofta, Tidens anda-det vi talar om just nu i Metro. Citerade ju förra veckan deras briljanta åsikt om Ebba von Sydow och Non Smoking generation kampanjen och här kommer ännu ett citat av en klockren iakttagelse,
"Lyxproblem. Malmös djurrättsaktivister demonstrerar mot de få krogar som har gåslever på menyn. Men fönstergrillarna på Möllan får vara ifred - plågsamt massuppfödd billig kyckling är tydligen helt ok."

Detta stöder min teori om att många av alla de aktivister (just pick one) som idag springer omkring och aktiverar sig inte är särskilt konsekventa, inte riktigt vet vad de demonstrerar emot utan har bara precis skrapat på den allra översta fernissan. Min slutsats är att de är med för att de tycker det är häftigt att synas, skrika, gorma, tillhöra en grupp och klä sig i aktivistkläder. Förhoppningsvis är majoriteten av dessa inte så gamla och håller på att finna sin identitet, varför jag tror att jag kan förlåta dem. Jag tror att de som faktiskt har något vettigt att komma med oftast är de som inte syns och hörs mest. Eller?

Nu ska jag tänka lite på den där lektionen jag har att planera.


Tjat tjat tjat









Skorpionen    (6 -12 Mars 2006)

Trädgård och lantlig miljö är det bästa för dig. Där får du uppleva din finaste kärlek. Du får det omväxlande med såväl glada som litet bistrare dagar. Du klarar av dem alla och ditt entusiastiska sätt ger dig glädje och framgång. Ekonomin känns bra du får ett extra tillskott till din börs. Du har även lyckan med dig i spel och då bäst med lotter.
Lyckotal: 20, 25, 26, 29, 38, 40, 43. Bästa lyckotal är 25



Ser väl bra ut tycker jag!
Kanske ska slå till med en lott eller två då...♣

Hmm, jag har nog ändrat i skrivmallsjusteringarna, men det får bli så här nu.

Idag är jag (o)frivilligt ledig och tänker njuta som fan av det. Ska slänga i några maskiner tvätt eftersom jag hade sån tur att eftermiddags tiden var ledig. Annars vetifan när nästa tid hade blivit? Är ju inte ledig ett jävla dugg denna vecka, förutom idag då, som faktiskt kom extremt lägligt. VFT tis-fre och jobb lör-sön. Verkligen sådana veckor man drömmer om!! NÄÄÄÄÄ. Pust.

Fan, jag måste ut och resa snart! Känner att jag bara måste komma iväg, är så satans jävla trött på detta land där det bara snöar hela tiden. Dessutom vill jag bo på ett lyxigt hotell och bara vältra mig i lathet och frukostbuffe.

Jodå, bantningen har börjat! Åt fyra Wasa sesam, två med enbart smör och två med smör och ost till frukost. Kaffe och snart apelsinjuice till det. Får ju faktiskt börja inom rimliga gränser och jag var verkligen hungrig så det fick bli så. Och jag vet att apelsinjuice inte är bra om man tänker utifrån ett kalori-GI-socker perspektiv, men nu fanns det hemma och jag behöver dessutom C-vitamin, så det fick bli lite onyttigt. Denna "bantningsgång" ska jag dessutom faktiskt vara realist och inte fanatiker. Man ska fan må bra oxå! Och jag är ju faktiskt inte tjock, det kan man väl inte vara om man har storlek 27-28/32-34 i jeans...? Eller?
Mitt senaste köp, mina stuprörsAcne från i julas är 27/32 och det är även de som är måttstocken just nu. För tillfället känner jag mig som en stoppad korv i dem, alltså inte bekvämt! Målet är således att de ska sitta som de gjorde när jag köpte dem, d.v.s. INNAN jag slutade snusa och tugga nikotugg och hela jävla kroppen flippade ut med århundradets magkatarr, svullnad och viktuppgång. Underbart! Tur man feströker så det fortfarande finns någon balans kvar i min arma ( och numera lite småtjocka) kropp.

Skit i det nu. Ska väl fan egentligen vara glad att man överhuvudtaget har mat.

Have a nice day! ♥

(Ja, jag har precis hittat specialtecknen!) :)

Jag är en kalori

Äter: Chips...Åt ett Veggie Whopper Meal tidigare...
Dricker: Fattigmanscoca från Netto.
Lyssnar på:
Datorns surrande. Tangentbordssmatter. Europacup i friidrott på Eurosport.
Ska göra: Umgås med son, som snart kommer från kompisen och sambo, som för tillfället sover i soffan. Äta Semla. Handla godis. Läsa in mig på Islam till veckans lektioner. Se BB-live.
Läser: Dessa frågor samt mina svar, som vanligt. Måste sluta skriva detta!!
Är:
ONYTTIG! Ganska slö.
Vill: Vara nyttig. Inte ha sockerbehov.
Humör: Tillfedsställande.
Har på mig: Typ mörklila slappbyxor. Svart linne. Beige "Kurt Cobainkofta". Röda strumpor.
Dagens ord: BANTA! (i morgon)

Ja som sagt, i morgon ska jag lägga ner denna trend att äta sig till fetma! Nu får det fanimej vara bra, that´s it!! Herregud, det där snus- och nikotugg stoppet har varit förödande för figuren. Jag är alltid hungrig och konstant sötsugen. Socker är min nya drog!
Dessutom har träningstillfällena de senaste veckorna varit NOLL. Var ju först sjuk och nu VFT. Faktiskt ganska ångestframkallande PÅ RIKTIGT och inte bara något löst snack. Min kropp och min vikt är min största fixering och noja. Tyvärr är det fortfarande så. Nog om det, nu ska det skärpas till!

Var på loppis på Möllan idag. Hade en förhoppning om att finna en klännig jag inte köpte förra gången jag var där, för två veckor sedan. Fy fan vad jag har retat mig på att jag inte köpte den, en svart och vit storblommig sommarklänning med band i  midjan och knytband som höll ihop över axlarna. I min enfald trodde jag att den skulle hänga på exakt samma ställe som sist. Såklart gjorde den ju inte det. Där fick jag för att jag var så jävla dum och lämnade den där för två veckor sedan!
Men besöket blev ändå mycket givande! Med mig hem fick jag:
1 gråblå skitsnygg "kappjacka" till kommande vår. Oanvänd!
2 par skor. Ett par marinblå i tyg med vit snörning, preppy som fan men jag bryter såklart av med icke-preppy. Ett par vinröda och svarta italienare i äkta skinn, typ flats/ballerinor, skitsnygga till ett par stuprör nu till våren.
1 par svartvita träningsbyxor som är så snygga att de även kan användas till vardags i kombination med något oväntat till. Fast de kommer nog att stanna i joggingspåret eller på gymet.
1 vit blus med puffärm och artonhundratals stuk. Ännu en i raden av denna modell i min garderob alltså :) I Love It!
3 "guld"- och tre svarta smala armringar.
2 långa "guldhalsband" med hänge. Det ena en typ ihålig boll och det andra en rund silverplatta med någon form av kejsare avbildad.
Dessutom gick jag fram och tillbaka så fläsket fick jobba lite iaf.

Ja, that´s it! Nu kom da son så nu ska vi äta semlor och jag ska bli fetare och därmed godare.

I need some fine wine and you....

Mätt som fan men ändå sötsugen. Dricker vin och tittar på sambon, sonen och sambons syster som ska sova över. De två sistnämnda tittar på tv och myser i soffan.

Sultan Palace var verkligen över all förväntan. Jättegod mat och bra sortiment, eller vad man säger, för en veggie som jag. Om jag måste välja var nog ugnsbakad potatis och cous- cous i någon röd röra godast...fast allt var jävligt gott!
Dessutom snorbilligt, maten kostade 79 kr/pers och husets vin 150 kr för en karaff. Jävlar vad gött det är att leva ibland! :) Delade en portion baklava med glass med svärmor till efterrätt.

Sambon beskrev nyss för sonen och systern hur jag var som "rockdrägg" för tio år sedan. Smickrande må jag säga!

Nu verkar det vara upptakt för brottningsmatch mellan en vuxen och två mindre vuxna, Jag tänker INTE delta!

Stick with my wine. Dock inget vidare fine wine utan någon ganska billig variant i box.

Var och kissade på OLearys innan och fick flashback till världens mest underbara söndag för en vecka sedan.

Goderkväll

Törst

Äter: Ingenting. Har nyss ätit frukost, rostade mackor med blåbärssylt och ost.
Dricker: Ingenting. Drack kaffe med havremjölk till frukosten.
Lyssnar på:
Datorns surrande. Tangentbordssmatter. I´m from Barcelona i huvudet.
Ska göra: Städa. Gå och handla vintilltugg, typ Japanmix eller nåt. Svärmor och sambons syster kommer kl.16.00. Kl. 18.00 ska vi till Sultan Palace och äta turkisk buffe.
Läser: Dessa frågor samt mina svar, som vanligt.
Är:
Bakis! Törstig! Rastlös.
Vill:
Inte vara bakis mer. Att en städerska kommer hit och totalrengör hela lägenheten. Kanske skulle man anställa en piga, som det så fint kallas...
Humör: Både bra och mindra bra.
Har på mig: Den numera omtalade velourmorgonrocken. Beige spetsnattlinne. Blå Ikea morgonskor.
Dagens ord: Coca cola! (vill ha)


Jag har i veckan vikarierat för en lärare som varit på semester. Igår kom hon tillbaka men jag tog ändå hennes religionslektioner som en del av VFT:n. Hon satt med och lyssnade och sa efteråt att hon tyckte jag var så enormt duktig och kunde så mycket som inte hon kunde. När hon sen gick och handlade köpte hon en bukett tulpaner till mig som tack för hjälpen och, som hon sa, "för att jag gjort ett så fantastiskt bra jobb". Gud vad glad jag blev och gud vad gulligt gjort av henne!

MÅSTE DRICKA...vatten, hur kul är det på en skala...?

Huuuää

Fy fan vilken nack-skulder-armspärr jag har. Det har bara blivit värre och värre under dagen.
Är ganska begränsad i min rörelseförmåga just nu. Och det gör ont SOM FAN!


Fetaste leendet

Ur Metro, Tidens anda-det vi talar om nu:

"MQ/Non Smoking Generation-kampanjen som synts över hela stan under den senaste veckan har äntligen lyckats övertyga oss om att rökning nog är något väldigt bra ändå."

Till min stora stora glädje ser jag att det är fler än jag som är dödligt trötta på att se Ebba von Sydows appräktiga och tillgjorda leende slå emot en på världens största affish.
Herregud, hur intetsägande får man bli?

Jag tolkar det som att författaren till ovanstående citat menar att kampanjen säger ungefär, ge mig mig en cigg så att jag kan få en personlighet och så att jag kan sluta le som den där präktiga människan på den översizade bilden. Då menar jag såklart inte att förespråka rökning och menar absolut inte att man får får en personlighet genom att röka! Vad jag menar är att vadsomhelst som skiljer mig från Ebba von Sydow, eller vad jag än gör som är tvärtemot än vad hon gör, gör så att jag kanske kan bli intressant, till skillnad från henne...Hon och hennes likar har fan tagit över media som någon slags jävla Wormvirus, de förökar sig ständigt och verkar vara jävligt svåra att bli av med.
Inte minst  är detta fenomen synligt här på bloggen som inhyser ungefär en miljard Ebbawannabees, som får sin dagliga dos av bekräftelse genom att lägga ut dagens outfit bilder.
Jag kan dock inte låta bli att läsa vissa av dessa bloggar varje dag, dels för att ta del av de aldrig sinande kommentarerna av de mestadels ganska unga tjejerna som fått en mer tillgänglig idol och dels för att följa den snabbt ökande hybrisen som frodas hos bloggförfattarinnan. I ett fall ser denna sig som den nya Jeanne d'Arc och skriver numera likt en väckelsepredikant om hur man bör leva sitt liv och hur man bör behandla andra som man själv vill bli behandlad parallellt som hon skriver om vad hon och hennes läsare måste införskaffa sig i vintageväskväg, skor, cityshorts o.dyl inför våren. Och hon tror på allvar att detta är på allvar! Och jag bara skrattar!

Va fan var förresten det där om att ta guldet ifrån, TRE KRONOR!!?? Don´t you dare touch it!!






































En dagens

Äter: Läkerol, Blue fruits och solrosfrön i väntan på middag.
Dricker: Ingenting just nu. Har däremot druckit massor av kaffe tidigare. Ska dricka vatten till maten.
Lyssnar på:
Datorns surrande. Tangentbordssmatter. Milky-Be my world i huvudet.
Ska göra: Plocka undan kläder.Toasts till mig själv och resterande, snart hemkommande familj. Äta. Slutplanera lektion till i morgon. SLAPPA. Se på Lost.
Läser: Dessa frågor samt mina svar, som vanligt.
Är:
Trött. Hungrig. Nöjd med dagen.
Vill:
Att resten av familjen ska komma hem.
Humör: Bra faktiskt.
Har på mig: Grå Cheap Monday. Svart singoalla top. Svart kofta. Långt halsband av gula indianpärlor. Kum-kum ring (som jag alltid bär).
Dagens ord: Fågelinfluensa

hits