Jag vill ha en ny handcreme men de hade ingen på Netto.

Äter: Apelsin
Dricker: Snart vatten.
Lyssnar på:
Ingenting. Efter en dag med högstadieungdomar är tystnaden UNDERBAR!
Ska göra: Sortera lite tvätt. Diska. Laga och äta middag. Se på tv. Planera lektion om D-day. Slappa.
Läser: Ingenting just nu. Snart fakta om Normandie/D-day. Puh.
Är:
Liiite ångestfylld över ovan nämnda lektion. Annars ganska nöjd med dagen hittills.
Vill:
Ha färdigplanerat ovan nämnda lektion.
Humör: Tillfredsställande.
Har på mig: "Mellanljusa" Replay, modell "typ morot". Svart Silverbullit-I Love You t-shirt. Brunlila kavaj. Silverhästsko-örhängen. Kum-kum ring. Grå Uggs utomhus. Jävla väder!
Dagens ord: Prov! (har idag fått typ trettiotusen förfrågningar när detta ska vara)

Någonting luktar fruktansvärt SURT i köket! Jag hoppas det är något i disken så det försvinner när jag diskar, för jag orkar inte gå ut med soporna idag.

Har lyckats banta i en och en halv dag nu och ska lyckas många flera, eller rättare sagt så ska jag ska få in ett bra ät- och träningsschema. Gick ju skitbra innan snus- och nikotuggstoppet och jag var då väldigt nöjd med min vikt. Dock är det svårt att ha ett konsekvent träningsschema när jag har VFT. Jag hinner inte träna på gymet i veckorna eftersom jag har dagkort som gäller fram till 16.00 och en joggingrunda ligger ju inte överst på listan när man kommer hem precis. Det är helgerna som gäller under VFT:n men denna helgen går ju då bort för då ska jag jobba. RÖV!

På tal om något annat, läser ofta, Tidens anda-det vi talar om just nu i Metro. Citerade ju förra veckan deras briljanta åsikt om Ebba von Sydow och Non Smoking generation kampanjen och här kommer ännu ett citat av en klockren iakttagelse,
"Lyxproblem. Malmös djurrättsaktivister demonstrerar mot de få krogar som har gåslever på menyn. Men fönstergrillarna på Möllan får vara ifred - plågsamt massuppfödd billig kyckling är tydligen helt ok."

Detta stöder min teori om att många av alla de aktivister (just pick one) som idag springer omkring och aktiverar sig inte är särskilt konsekventa, inte riktigt vet vad de demonstrerar emot utan har bara precis skrapat på den allra översta fernissan. Min slutsats är att de är med för att de tycker det är häftigt att synas, skrika, gorma, tillhöra en grupp och klä sig i aktivistkläder. Förhoppningsvis är majoriteten av dessa inte så gamla och håller på att finna sin identitet, varför jag tror att jag kan förlåta dem. Jag tror att de som faktiskt har något vettigt att komma med oftast är de som inte syns och hörs mest. Eller?

Nu ska jag tänka lite på den där lektionen jag har att planera.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits