Åldersnoja

Jaha, då är man 33 jävla år GAMMAL!

Det räcker nu, jag är nöjd och har varit det sedan jag var 25 ungefär.
Jag sa stopp till åldersspiralen redan då men det var fan ingen som lyssnade och uppenbarligen har ingen gjort det de senaste åtta åren som gått sedan dess heller...

Men allvar, nu är det nock!! Vafan 33!!

Egentligen är ju åldern bara en siffra på pappret, man är ju inte äldre än man gör sig säger någon...och jag håller nog med egentligen...men det är ju faktiskt så ändå att man KAN DÖ av ålder!
Och man blir mer och mer bakfull ju äldre man blir, kanske t.o.m mer full...ja, så är det nog...men det är ju iofs rätt bra att ha det att skylla på när man spårar ur.

JAG kan inte hjälpa det, jag är 33!

Innerst inne är jag nog en förvirrad tonåring i en snart medelålders kvinnas kropp. När räknas man som medelålders förresten? Ännu mer ångest, är jag medelålders eller??
När blir man en patetisk kärring som inte fattar att man inte klär i baggyjeans?
Tack gode Gud för stuprören då!

Innan idag när jag var 32 bakade jag kokostoppar med sonen, undrar vad man bakar när man är 33, "sju sorters kakor"??

Blev iaf överlycklig när jag såg Mew på Nordic music awards tidigare ikväll, DET tyder väl på ungdomlighet?? Eller? :)
Sångaren är ju så gudomligt söt! Och säkert tio år yngre än mig...eller kanske åtta eller sju....

Men nu är jag iaf 33....och fortf ganska pigg, mot alla odds!

Våt cigg

Det är inte smart att släcka en cigg genom att doppa den i vatten, iaf inte om man ska tända den igen, och jag är alldeles för lat för att gå och hämta en ny.

Det är för övrigt jävligt gott att röka när man är onykter, fast när man nuförtiden är ute på något ställe som inte har rökrum är det jävligt kallt att röka...
Och hes blir man, tror faktiskt inte att jag har någon röst kvar...broren har nog en poäng när han kallar mig för "kråågg"

Längesedan jag bloggade och egentligen känns det väl inte sådär väldigt angeläget att göra det nu heller, bara gör det liksom.

Har varit på möhippa i vildmarken, skithäftigt, vått och kallt men ändå...skithäftigt! Badade i en sån där rund träbalja med kamin, 40 grader varmt i vattnet  och med en champagnebricka som cirkulerade, fin fint och kokt fläsk ungefär. Också får vi ju inte glömma Rurik, som singlarna i sällskapet blev saliga över :)
Men Rurik hade dock en stor fet ring på vänster ringfinger.
Rurik är ju för övrigt ett jävligt passande namn för en vildmarksäventyrsinstruktör, undrar om hans föräldrar såg in i framtiden när de döpte honom...
Innan vi kokte vårt fläskt i det 40 gradiga vattnet sköt vi med pilbåge, kastade yxa, blåste pil, rullade kulor o byggde megapussel.

Kvällen avslutades med middag och nattklubb på Hipp, ha ha, det är ett ganska intressant ställe, småpojkar som inte inser att jag fan nästan skulle kunna vara deras mamma :) 
Vi fick upp kära bruden på bardisken med, men det tog emot...

Alltså nattklubbar i all ära men fan va likformat det blir till slut, eller är det jag som börjar bli gammal kanske...men KB funkar ju fortfarande iaf...tror jag...
God White russian iaf :) Och fantastiskt god Valrhonachokladmousse, mer sådan tack!

Och nu säger vi natt! NATT



Personligen


tycker jag många gånger att genusdebatten är skitpissjobbig! Herregud vilket jävla överproblematiserande!
Givetvis är jag för jämlikhet för helvete, givetvis ska alla ha lika lön för lika arbete, givetvis ska tjejer få klä sig hur de vill utan att bli våldtagna, givetvis ska alla, oavsett kön vara lika synliga och behandlas med samma respekt, givetvis allt som har med humanistiskt, normalt funtat tänkande att göra!

Det är väl för fan självklart att jag tycker så!

Men för helvete, släpp på tyglarna lite, låt vissa saker få ha sin gång, låt flickor och pojkar få vara flickor och pojkar och få upptäcka vem de är utan att bli påprackade vilka roller de haft genom historien och hur synd det är om vissa och hur jävliga vissa är...snacka om att forma könsroller när man hela tiden påpekar och synliggör dem!
För övrigt tycker jag faktiskt ganska synd om pojkar, killar och män idag (iaf de som förtjänas att tycka synd om..ha ha ha)

Fan vad konstruktiv jag är!
Ska nog släppa uppgiften ett tag.




Dagens:

I'm quiet, you know
You make a first impression
I've found I'm scared to know
I'm always on your mind






T.G.I.F.

Fast inget kring mig eller i mig går att relatera till vad man associerar ovanstående uttryck med.
Är såå jävla trött, kan inte minnas sist jag varit så slut en hel vecka.

Tack som fan koordinatorn på skolan för att jag blev placerad i ingenmansland, Skurup!
Iofs inget ont mot skolan jag hamnat på; trevlig personal och roliga elever verkar det som, lite tidigt att säga efter en vecka, men det är fan inget kul att stiga upp runt klockan 06.00 varje jävla dag.
Man ser ju dödligt sjuk ut så trött man är, här kan vi snacka påsar under ögonen som inga anti-puff krämer i hela världen råder på.

Men nu är det iaf helg, sen ska jag inte till Skurup på en hel vecka, så jag ska sluta gnälla och bara njuta en stund.
Är dock kluven till helgen, vill jag göra något? En del av mig säger vin och krog eller något i den stilen iaf, medan en annan del säger VILA, VILA och VILA! Så vem lyssnar man på, den kloka eller den i detta fallet stupida?

Ska jag för en gångs skull låta det lilla sunda förnuft jag besitter vinna? Känns faktiskt så just nu, men det är väl iofs mest för att jag inte orkar ta mig för något + att jag faktiskt har ont i halsen...

Den som lever får se...

hits