GK & FAS eller?

Veckans jobbigaste dag avklarad, trodde fan aldrig att den skulle ta slut.
Slåss med en enerverande beslutsångest, Gustav Kjellvander och Fine Arts Showcase release på Debasers uteservering eller en lugn soffkväll. Vad som talar för behöver ju inte ens nämnas men vad som talar emot är trööööttheeeeet och satans förkylningen som fortfarande gör sig påmind. Fick springa från tåget till bussen och det är en sträcka på ca 20-30 meter och den gjorde mig helt matt, svettig och snurrig vilket ju tyder på att man inte är på topp. Kan ju iofs ha att göra med att jag inte på väldigt länge har varit så nedtränad (är det ett ord egentligen?) som jag är nu men vem fan orkar tänka på träning när man kallar 06.10 för sovmorgon?

Får beslutsångesta vidare en stund.

På lördag är det iaf EM-kval på storbild i Folkets Park och då ska solen skina lika vackert som den gör idag!

ÅÅÅHHH

Känner ett tvång att gnälla, ja jag måste helt enkelt gnälla för jag mår som en överkörd trasa, eller nåt. Min hals svider, näsan rinner och det sticker i den och jag är helt utan ork. Bajskorv skulle man också kunna säga. Även rövhål och helvete och knulla. Jag kan många fler fula ord faktiskt , till och med ännu fulare än nyss uttalade men känner att jag nog have made my point. Jag vill bara dra täcket över huvudet och glömmas bort. Jag är en gnällröv utan dess like men fan, det är faktiskt befogat nu.

Arrgghhh

The botten is nådd

Asså jag stod och tittade på kolvjävelen (den man sätter upp tid och låser dörren med) i tvättsugan och hade fullständigt glömt vilken av mina nycklar som passade till den och det tog tid innan jag kom på det och till saken hör att jag har typ fem nycklar i min knippa. Är det ett tecken på att jag inte har tvättat på jävligt länge eller håller jag på att gå in i väggen? Visste du förresten att det är därför boxrar har trubbiga nosar, för att de en gång i tiden, när rasen utvecklades just gick in i väggen. Smaka en stund på den!

Kaffe paus

Fejar och donar, donar och fejar inför ikväll då mina underbaraste och allra bästaste vänner kommer på middag och alkohol. Trodde inte det kunde bli bättre då mediaspelaren som går på random Mew plötsligt spelar en sedan länge bortglömd låt, Coffe break. Hur har jag kunnat låta alla dessa år gå utan att komma ihåg den?? Vill bara skrika ut till hela värdlen hur vacker den är! Men det är inte lönt för den måste upplevas.
UPPLEV!!

Schweinsteiger är animerad och sparkar på en boll i min tv

Utslagen i soffan efter en jävla vecka som haft lägerskola, ommöblering och utrensning av möbler och lite annat skit som ingredienser. Har fått ett plötsligt anfall av minimalism och vill inte ha saker som inte fyller någon funktion framme. Detta innebär att vårt vardagsrum blivit ganska tomt och fan va skönt. Tillkom gjorde dock ett väggfäst hemmabiosystem och det var nog egentligen det som framkallade denna iver att rensa då kolosshögtalarna, slutsteget och mixern plötsligt blev överflödiga och därmed då även plåtbyrån sistnämnda förvarades i. Eftersom vi numera  införskaffat en snygg laptop blev ju kärnkraftsdatorn och därmed även bordet den stod på en dator och ett bord + stol för mycket. Detta fick istället flytta in till sonen som ju i sin tur redan hade ett skrivbord som ju då fick rensas ut. Snart ska tv:n sättas upp på väggen så kistan den står på fyller därmed ingen funktion i vardagsrummet utan ska flyttas in i sovrummet.
Kvar: soffor, soffbord, bokhylla, golvblomma, golvlampa och matta.

I morgon och på söndag ska jag jobba hos K, födelsedagsfest för sambon i morgon kväll och förhoppningsvis även en finalbiljett för TRE KRONOR! Jävlar vad de imponerat, måste ärligt erkänna att jag inte hade någon som helst förhoppning om deras kapacitet i detta VM så tack för det! Men nu ska man inte sitta här och vara så jävla tuff, det är en ny viktig match i morgon som sagt och Kanada är ju trots allt Kanada.

Fy fan va jag är trött och fy fan vad jag svamlar BAJS!

Bronx + moi = Sant

Hemma, mätt och belåten efter första jobbdagen efter valborgslovet (eftersom jag var hemma med sjuk son igår) samt en sko och vit body search i stan. Jag hittade inte någon vit body, däremot en beige som var för stor och en svart som hade megaurringning i ryggen. Hallå, vissa behöver faktiskt en bh! Det blev därmed ingen body och ingen affär, iaf ingen av dem jag var i skulle antagligen inte få hem någon heller. Synd eftersom Lenajeansen passar så ypperligt med en body.

Däremot äger jag numera min nya förälskelse, dvs Bronxen nedan och de är såååå jävla underbara, nästan lite too much, men too much på ett alldeles underbart sätt! Tror nästan de ska få följa med till girlsen och parta i morgon.

Tyvärr passade de inte alls till Lena så det får bli stuprör.

Nu är det fanimej köpstopp på skor! Har ju upptäckt Tradera och det har stundtals varit skytteltrafik till pakethämtningsstället på Kronprinsen (va fan heter det egentligen?) för att hämta just skor. Men jag tror faktiskt inte man kan ha för många...

Och va fan håller Tre kronor på med?

Skorna i mina drömmar

image16
Ursäkta, Elin Kling men jag var bara tvungen att låna bilden...

Måste ha, måste ha, MÅSTE HA!! Jag är så hopplöst förälskad!


Pringles är gott

Sitter i soffan och bloggar med en ny svart blank laptop. Skönt att slippa resa sig och skönt att slippa höra det andra kärnkraftverket.

Hade en mycket nice eftermiddagsfylla på ett syndikalistiskt Möllan. Det kom en grupp härliga människor och underhöll kroggästerna med sång MOT allianspacket vilket blev mycket uppskattat. Jag älskar Möllan och jag älskar den underbara vänstersjälen som genomsyrar allt. Det gör mig varm i hjärtat och ger hopp för framtiden.

Usch jag känner verkligen inte för att jobba i morgon, vill verkligen inte stiga upp så jävla tidigt. Vill bara sova jättelänge och dra mig runt i morgonrock hela dagen. Åhåå, söndagsångest söndagsångest är min arvedel.

hits