Summary day two

Ja asså för fan, nu ÄR jag 35 jävla år gammal. "Min dag" är slut sedan en timme tillbaka.

Har haft en jättebra dag. Min sambo strosade tålmodigt med mig på en väldigt lång shoppingrunda trots att det är en av hans största mardrömmar. Tyvärr hittade jag ingenting men ställer hoppet till Westend dit vi ska på torsdag. Westend är norra europas största köpcentrum. 600 affärer, ett hotell, ett kasino och ett vattenfall ryms där.
Jag borde väl för fan hitta något som faller mig i smaken. Typ ett par stövlar kanske.

Kvällen inleddes på en lyxrestaurang som var så jävla smakfullt inredd att jag fan hade kunnat flytta in där. Mat och dryck smakade himmelskt!
Efter det gick vi på världens coolaste ställe. Typ en fritidsgård för "vuxna". Där var liveband, bio, performance av valfri art och framförallt underbar stämning. Ålder 18-60. Tom. jag med min numera beaktansvärda ålder som K benämnde det, kände mig hur hemma som helst.
Ett helt jävla unikt ställe!
Men nu är man gammal så man orkar ju inte vara ute och drälla så länge. Så nu är det hotellrummets lugna vrå som känns härligt.

Imorgon står andra sidan av Budapest - Budasidan (vi bor på Pestsidan) samt det berömda badet på schemat. Antagligen avslutas kvällen på fritidsgården om inte den gamla kroppen är alltför trött.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits